teže bolesna?

J. Jackson nakon američke otkazala i europski dio turneje

'Singer Janet Jackson performs during the 2009 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall on September 13, 2009 in New York City.   Christopher Polk/Getty Images/AFP'
Foto: '-'
1/2
09.03.2016.
u 09:59

Janet Jackson sada je već ozbiljno potaknula nagađanja o težoj bolesti. Naime, nakon što je u siječnju, zbog operacije grla, otkazala veći dio američke, sada su, tri tjedna prije prvog, otkazani i koncerti europskog dijela turneje.

Još do nedavno Janet je sve uvjeravala ako nema govora o težoj bolesti, pa niti o karcinomu o kojem s nagađali neki mediji. Svi koji su htjeli doći na njezine koncerte u Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Francuskoj, sada su obaviješteni da se koncerti neće održati i da se ne zna kada će i hoće li biti održani.

Još 16. veljače, Janet je na Twitteru, iz Londona, objavila video poruku fanovima u kojoj kaže da jedva čeka koncerte europske turneje. Inače, prošlog se vikenda prvi puta pojavila u javnosti nakon spomenute operacije. Bila je na jednoj od revija Pariškog tjedna mode, ali očito je da za koncerte, o kakvoj god bolesti bila riječ, još neko vrijeme neće biti spremna .

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije