KOŠTAJU 1.375 DOLARA

Ivana Vida pohvalila se skupocjenim sandalama, a pratitelji se zgražaju

Foto: Instagram
1/3
07.04.2021.
u 18:51

Bivša Kraljica Hrvatske Ivana Vida (27) na Instagramu se pohvalila novim parom sandala.

Istančan, ali skupocjeni modni ukus zasigurno se može smatrati potpisom Ivane Vide (27), bivše Kraljice Hrvatske i supruge nogometaša Domagoja Vide (31).

Naime, u jednoj od posljednjih objava na Instagramu pohvalila se darom kojeg je poklonila samoj sebi, a riječ je o Chanelovim sandalama čija je cijena na službenoj stranici brenda 1.375 dolara.

- Poklon od mene meni - napisala je Vida te fotografijom prikupila više od tri i pol tisuće lajkova. Međutim, nije izbjegla ni kritike te su neki pratitelji zgroženi njezinim ukusom.

"Volim te, ali ovo su najružnije cipele koje sam ikad vidjela", "Fakat su ružne", "Sandale su ružne, ali sviđa mi se koncept poklanjanja samoj sebi" , "Zbog ovih sandala žene izgledaju kao da nose gips i imaju slomljenu nogu, grozne cipele", "Samoj sebi sve i to je super, ali nikad ovako nešto ružno. Možeš ti puno bolje", raspisali su se fanovi.

Inače, Ivana je u siječnju proslavila 27. rođendan, a tim povodom romantični suprug Domagoj iznenadio ju je gajbama ružičastih i crvenih ruža. Prošle je godine par proslavio treću godišnjicu braka te se tada pohvalila raskošnim darom kojeg je dobila od supruga.  Nogometaš joj je darovao Mercedes G-klase koji obožavaju i članice obitelji Kardashian-Jenner, a cijena najosnovnijih modela kreće se oko milijun kuna. 

Nogometaš je upoznao suprugu prije šest godina, a ljubav su okrunili brakom u lipnju 2017. Zbog ljubavi s Vidom, Ivana se odrekla karijere u manekenstvu te se potpuno posvetila vezi i braku. U rujnu 2015. stigao im je sin David.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije