Novi singl

Ivana Marić objavila pjesmu "Zašto to toliko traje"

ivana marić
Foto: Vjeko Šunjić/Avik Sanich
04.11.2014.
u 11:39

I trčim kroz trnje uz duboku rijeku, kao da bježim od sveg
Al se bodlje u dušu još dublje usijeku, mogu razumjeti sve... 

Al zašto to toliko traje, zašto me više ne pusti
Otkad traje moj pad, dubok ponor je sad, tu gdje smo gradili sve...
Zašto to toliko traje, zašto me nikad ne pusti
Ova bol što me gleda u oči, i drži i neda svoj jedini plijen...

“Zašto to toliko traje” naziv je novog singla pjevačice Ivane Marić. Pjesma je izašla iz autorske radionice Ante Pecotića, a govori o agoniji nakon prekida veze. S tim se osjećajima borila i sama Ivana, no ne, kaže, toliko dramatično.

– Morat ću biti okrutna i reći da sam ja bila ta koja je zadavala drugima teške ljubavne jade. Nisam još bila u situaciji da moram nekog preboljeti. Kad volim, onda volim dokraja i najjače na svijetu, a kad me prođe, onda je gotovo i ne dam više ni kap – kazala je bivša feminemka, piše Vecernji.ba. Otkrila nam je i što je potrebno za sretan brak koji danas, vjeruje, ima sa suprugom Vjekom Šunjićem.

– Najbitnije je truditi se i nikad ne prestati. Imam sreću da sam se udala za divnog muškarca koji nema apsolutno ništa šovinistično u sebi, apsolutno smo tolerantni. Brak je zajednica dvoje ljudi – kaže Ivana i kroz smijeh dodaje: – To je bit svega, pa ponekad pustim suprugu da misli da je u pravu.

Novi singl Ivana snima s novom izdavačkom kućom HIT Records

– Imala sam dovoljno vremena za razmišljanje nakon izlaska svog albuma prvijenca te sam na pregovore došla spremna. A u HIT Recordsu me dočekala radna i vrlo ugodna atmosfera – otkriva pjevačica. (B. Marinović)

https://www.youtube.com/watch?v=89rypj9_kIk

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije