OTKRILA I KAKAV JE OTAC

Iva Šarić progovorila o vezi s Brunom Petkovićem: 'Prvi susret bio je sudbonosan'

Bruno Petković i Iva Šarić
Instagram screenshot
04.04.2023.
u 19:51

Krajem 2019. godine diplomirana ekonomistica, bivša manekenka i voditeljica HRT-a Iva Šarić u emisiji Klub 7 ugostila je nogometaša Brunu Petkovića, a ubrzo nakon planula je ljubav

Hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković i manekenka i voditeljica Iva Šarić progovorili su o svojoj vezi. Krajem 2019. godine diplomirana ekonomistica, bivša manekenka i voditeljica HRT-a Iva Šarić u emisiji Klub 7 ugostila je nogometaša Brunu Petkovića, a ubrzo nakon planula je ljubav. Sada je Iva komentirala taj sudbonosni prvi susret. 
"Najzanimljivije je što oboje imamo svoju verziju tog događaja, pa se često i šalimo na tu temu. No jedno je sigurno, prvi susret bio je sudbonosan", ispričala je Iva za Story.

Osvrnula se i na sinčića Adriana kojeg je par dobio u travnju 2021. godine. 

"Bruno je divan otac. Adrian i on imaju poseban odnos koji samo njih dvojica razumiju. Dok je bio beba, Adrian je bio privrženiji meni, ali što je stariji, više traži tatu", dodala je Iva.
Inače, Bruno, koji slovi za jednog od najzgodnijih nogometaša  Ivi je 2019. u intervjuu odgovarao na brojna pitanja, među kojima je bilo i jedno o ljubavi.

Tada je bez zavlačenja izjavio da uživa u slobodi, a ubrzo nakon ''fatalnog'' intervjua viđeni su na zajedničkim večerama i zabavama, a s društvom ga je upoznala na proslavi svog rođendana. Iako su se poznavali i prije intervjua, njihov odnos bio je prijateljski. Ljubav se dogodila gotovo dvije godine od Ivinog razvoda s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom s kojim ima dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

- O privatnom životu ne volim govoriti u javnosti. Jednostavno se ne osjećam dobro kada s javnošću dijelim intimu, nadam se da me razumijete. Jedino što ću na tu temu sada prvi i zadnji put reći jest da sam slobodna žena - rekla je jednom prilikom Šarić.
Prije Ive, Bruno je bio dugogodišnjoj vezi s manekenkom Teom Slavicom, a vezi je došao kraj u listopadu 2019. godine kada je ona potvrdila da je slobodna.
Iva i Bruno svoju su vezu obznanili krajem 2020. godine, a u travnju 2021. godine su dobili sina Adriana koji se rodio u privatnoj zagrebačkoj poliklinici.

- Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim - ispričala je Iva u intervjuu za In Magazin. Inače, par se zaručio prošlog listopada, a u isto vrijeme krstili su sinčića Adriana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije