World Top Model 2015.

Ines Jovanović predstavljat će BiH na prestižnom izboru top modela u Rimu

jovanovic3_nnn_bih_02122015
03.12.2015.
u 07:00

Bh. ljepotica otputovala u Vječni Grad gdje će se boriti za ugovor vrijedan 200.000 eura na izboru World Top Model 2015. godine Tijekom 2014. godine bila je zaštitno lice BH Fashion Weeka

Ines Jovanović predstavljat će Bosnu i Hercegovinu na najprestižnijem modnom događaju "World Top Model 2015." u Rimu. Tako su odlučili talijanski modni skauti svjetske agencije Major Model Management koja ima podružnice u više od 20 svjetskih modnih metropola.

Izbor u Zagrebu

Za pobjednicu World Top Model BiH 2015. Ines je izabrana na nedavno održanom izboru u hotelu Sheraton u Zagrebu.

World Top Model je svjetski izbor modela koji ove godine slavi 25. godišnjicu i na kojem će se predstavnice iz 40 zemalja svijeta boriti za ugovor vrijedan 200.000 eura.

Inače, svjetski izbor World Top Model 2015. će se održati 5. prosinca u Rimu.

"Presretna sam što sam izabrana za World Top Model BiH 2015. Zahvaljujem se roditeljima, svojoj agenciji Abc Models, hvala puno Robertu i Sandri Šerbec iz UMAH-a, Major Model Management agenciji na pruženom povjerenju i prilici, prijateljima i svima onima koji su uz mene i koji su mi podrška sve ove godine. Radujem se što ću biti dio svjetskog izbora modela 'World Top Model 2015.' i odlasku u Rim, susretu s prijateljicama koje sam upoznala u Zagrebu, ali i novim poznanstvima. Svjesna sam velike konkurencije u Rimu, svaka djevojka je pobjednica u svojoj državi, odnosno sve smo mi pobjednice. Nisam opterećena ishodom u Rimu, neka pobjedi najbolja. Ja vjerujem u sebe i vjerujem da se, uz puno truda i rada na sebi, uz puno strpljenja i upornosti, može uspjeti. Zadovoljna sam svime što sam dosada postigla, čvrsto stojim na zemlji, hrabro i samouvjereno koračam kroz život uživajući u dosadašnjem uspjehu i ponosim se što ću predstavljati našu zemlju na najprestižnijem modnom događaju u svijetu", kazala je Ines.

Ne voli planirati

O svojim dosadašnjim angažmanima i planovima Ines kaže:

"Ako već trebam izdvojiti jedan do dva angažmana, onda neka to bude razdoblje tijekom 2014. godine kada sam bila zaštitno lice Nivea BH Fashion Weeka Sarajevo. Što se tiče modelinga, ne volim planirati previše unaprijed, uživam u onome što imam sada i svakako se veselim novim poslovnim prilikama koje mi predstoje. Nakon Rima, predstoji mi photo session za katalog renomiranog modnog dizajnera Toga Cam iz Turske. Takođe se radujem suradnji s modnom dizajnericom Daliborkom Kiš Juzbaša, te snimanju editorijala njene nove ljetne kolekcije na Ibizi i Tenerifima", kazala je Jovanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije