Žena podijelila:

'Imala sam tri vjenčanice na svom vjenčanju jer...'

23.06.2022.
u 07:29

Mnogim ženama vrlo je teško odabrati savršenu vjenčanicu za svoj dan, ali nekako na kraju izbor padne na tu jednu haljinu. No, jedna žena nikako se nije mogla odlučiti za samo jednu, pa je na svome vjenčanju imala čak tri vjenčanice.

Kako piše The Sun, na svom Tik Tok profilu podijelila je kako je izgledala svaka od tri haljine, te je objasnila u kojim se trenutcima presvukla.

Njezina prva haljina bila je duga bijela haljina s napuhanim dugim rukavima, s detaljima s gumbima i velikom mašnom na leđima, a tu vjenčanicu obukla je na sam obred u crkvi.  Druga haljina bila je prekrasna, duga, šljokičasta haljina u koju se presvukla kada su došli u restoran u kojemu je bilo slavlje. Njezina treća haljina zapravo nije bila haljina, već bijeli, čipkasti kombinezon u koji se presvukla kada je bilo vrijeme za ples, a rekla je i kako joj je u tome bilo puno lakše kretati se i plesati nego u prve dvije vjenčanice. 

- Nikako nisam mogla odabrati jednu haljinu za vjenčanje, a onda sam pomislila zašto bih i imala samo jednu, to je moj dan, želim da sve bude posebno - rekla je mladenka.

Mnogim korisnicima svidjela se ideja ove mladenke, te su mnogi pohvalili njezin odabir haljina.

- Niti ja ne znam što mi je bolje, tako da te u potpunosti razumijem - napisala je jedna korisnica. 

- Apsolutno sam oduševljena svakom od vjenčanica - komentirala je druga.

No, nisu svi ju svi podržali, pa su neki korisnici pisali da nije bilo potrebe za mijenjanjem haljine.

"Da sam ja imala ovu prvu haljinu, ne bih se nikada presvukla u ništa drugo", tvrdila je korisnica koja nije bila impresionirana drugim haljinama, a još jedna korisnica je oštro dodala: "Sve ovo mi se čini malo pretjerano."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije