TEROR LJEPOTE

Ida Prester u emisiju je došla bez make-upa: Pale su maske, ovo sam ja

Ida Prester
HRT screenshoot
17.03.2023.
u 19:04

Pjevačica je nedavno na Instagramu objavila fotografiju koju je provukla kroz filter i izazvala je veliko zanimanje javnosti

Pjevačica Ida Prester (44) nedavno je objavila fotografiju koju je provukla kroz filter i privukla je pažnju ovom objavom. 

- Mašta vs. stvarnost. Hvala @nina.berlina što si mi pokazala kako bi izgledala da imam para, al meni dobro i ovako. Koristite ove aplikacije za zabavu, a ne kao izvor frustracije. Lijepi ste svakako - napisala je Ida uz fotografiju bez i sa filterom, a brzo je ova njezina objava preplavila sve medije u Hrvatskoj i regiji.

Tim povodom Ida je gostovala u HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma" i s Brunom Šimlešom razgovarala o trendovima ljepote i nametnutim standardima kako vječito moramo izgledati mladoliko. 

- Fora mi je to eksperiment da se malo igram sa svojim egom jer ja stvarno volim šminku i nije da ja to odbacujem, volim i modu ali ne treba čovjek biti ovisan ni o čemu, ako je prilika da maske padnu evo pale su maske ovo sam ja. - rekla je Ida u emisiji u kojoj se pojavila bez imalo šminke i ispričala je kako je uopće došlo do toga da fotografiju provuče kroz filter i objavi je na Instagramu. 

- To je bio jedan Instagram post i sjela sam s frendicom u birc i ona mi je rekla ti ne koristiš te filtere, daj da ti malo pokažem kako bi ti zapravo mogla izgledati na društvenim mrežama. Ona mi je napravila tu ženu koju ja ne mogu prepoznati. To je kao plava Kim Kardashian i da imam 30 tisuća eura kroz godine bi mogla tako izgledati i ja sam to objavila i tako je moja neretuširana fotografija završila u novinama i informativnim emisijama. - ispričala je Ida. Osvrnula se u razgovori zašto ljudi silno žele izgledati mlađe i zašto autentičnost nije na cijeni. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

 

- Nema kraja i filaju nas zbog profita raznih korporacija koje dobro na tome zarađuju kao i na stvaranju frustriranosti kod žena, jer od malih nogu osjećamo teror vječne ljepote. Svaka forma autentičnosti danas nije na cijeni. Danas je to zapravo jako tužno. Kad sam vidjela taj lik sebe, to je ta ‘unificirana mačka‘ kako izgleda svaka druga. To je jedan stereotip. Svaka forma autentičnosti danas nije na cijeni. Zbog toga mi je jako žao jer užasno puno energije gubimo na to. Umjesto da razmišljamo o tome kako da mi same budemo sretnije, da radimo na nekim znanjima i vještinama, da se pregledavamo, zdravlje da nam je u fokusu, mi gubimo vrijeme na vječito nezadovoljstvo - poručila je Ida.

 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?