ZAČUDILA SE

Ida Prester: 'Sin čita 'Vlak u snijegu', današnjim generacijama je to kao pred tisuću godina, sve im je egzotično'

Ida Prester
Goran Stanzl/PIXSELL
15.01.2023.
u 20:52

Naime, njen sin čitao je knjigu 'Vlak u snijegu' pisca Mate Lovraka po kojoj je snimljen i istoimeni film, te je otkrila kako je puno pojmova u toj knjizi Roku strano.

Voditeljica i pjevačica Ida Prester (44) na društvenim mrežama je podijelila detalj iz privatnog života. 
Naime, njen sin čitao je knjigu 'Vlak u snijegu' pisca Mate Lovraka po kojoj je snimljen i istoimeni film, te je otkrila kako je puno pojmova u toj knjizi Roku strano.  

"Roko čita Vlak u snijegu. Kao da čita Ilijadu na starogrčkom. Koliko je to nama bilo blisko, a današnjim generacijama kao pred tisuću godina, tek sam sad skužila. Nit znaju što je vlak, a uskoro neće znat ni što je snijeg. Ni stroj na paru, zadruga, redari, kondukter, strojovođa, prsluci i zaprege... sve im egzotika. Vrijeme tako brzo ide, vjerojatno najbrže u povijesti. I čini da se mi mladi osjećamo tako stari", napisala je Ida. 

Ida Prester je, inače, novogodišnji nastup odradila u Šibeniku, a sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je gdje se našla samo sat vremena prije koncerta. 

Naime, Ida je otkrila da je prije koncerta bila u bolnici. Pjevačica je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju nastalu u bolnici na kojoj je pozirala s medicinskim djelatnicima te im se zahvalila na pomoći.  
- Ove su mi dame spasile život danas. Evo i zadnja tura inhalacija, sat pred koncert. Hitna ORL služba u Šibeniku. Glas mi je pukao nakon preboljele viroze, izmoždena sam, pokrpale su me vrhunski - napisala je Ida pored fotografije na kojoj se vidi kako je u novogodišnjoj blještavoj kombinaciji. 

Dodala je i kako će sestrama odnijeti kolače i čestitati Novu godinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije