frizura sezone

I Julia Roberts se drastično ošišala kako bi nosila kratki bob

Julia Roberts
19.03.2019.
u 07:43

Prije nekoliko dana, na Instagram profilu Serge Normanta, jednog od vodećih frizera slavnih, osvanula je fotografija slavne glumice Julie Roberts s novom, vrlo popularnom frizurom.

Glumica je skratila svoju plavu, valovitu kosu po kojoj je bila prepoznatljiva te se prepustila u ruke frizeru koji je zaslužan za brojne naslovnice popularnih časopisa. Tako se 51- godišnja glumica odlučila skratiti kosu za 10-ak centimetara, a frizura do ramena koja ju je dodatno pomladila, a svojoj boji kose je ostala i dalje vjerna, piše miss7.24sata.hr.

Foto: Instagram Asos

Slika je u vrlo kratkom vremenu prikupila preko 15 tisuća lajkova, a komplimenti su prštali na sve strane. Novu frizuru lijepe glumice pohvalile su i Sarah Jessica Parker i Heidi Klum. 

I sama glumica je objavila selfie na kojem se frizura djelomično vidi, a prikupila je preko 300 tisuća lajkova. Moramo priznati kako ovo frizura jako dobro pristaje glumici. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?