S VINTAGE PRIZVUKOM

I dan poslije priča se o vjenčanici Hane Huljić: Model "golih" ramena zaokružila je pomno odabranim detaljima

20.02.2022.
u 13:24

Kad su u pitanju detalji, Hanin su izbor bile satenske bijele rukavice koje sežu iznad laktova i šeširić kakav često imamo prilike vidjeti na britanskim kraljevskim vjenčanjima

Pozornost na društvenim mrežama i dan nakon svadbe krade vjenčanica Hane Huljić. Riječ je o unikatnom dizajnu kojeg potpisuje splitski brend Arileo, a zahvaljujući zanimljivim detaljima, haljina ima vintage prizvuk i podsjeća na pedesete godine prošlog stoljeća. 

I dok je donji dio lepršav i prekriven slojem izvezenog tila s detaljima lišća, gornji dio vjenčanice krojen je tako da otkriva ramena i leđa, s detaljima halter-ovratnika i bijelom dugmadi. Vjenčani je stajling nadopunila elegantnim detaljima pa su Hanin izbor bile satenske bijele rukavice koje sežu iznad laktova i šeširić kakav često imamo prilike vidjeti na  britanskim kraljevskim vjenčanjima. 

Šeširićem je upotpunila kosu stiliziranu u valove, frizuru koju mnoge dame biraju za svečane i formalne prigode, dok je make up bio jednostavan. Usne je naglasila ružem boje mesa za kojeg se kaže da ističe prirodnu ljepotu usana, dok je oči istaknula linijom tuša i laganim smokey eyesom u zemljanim tonovima. 

Hana je odabrala "netipičan" vjenčani buket, drugačiji od buketa kakve inače imamo prilike vidjeti; složen od gipsofila i ruža, s dodatkom suhog cvijeća. 

Pogledajte kako je izgledao dolazak mladenaca i uzvanika u restoran gdje se održalo slavlje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije