LUKSUZNO PLOVILO

Hrvatski reprezentativac uživa na luksuznoj jahti za koju tjedni najam stoji do 62.000 eura

Instagram
13.07.2021.
u 17:26

Nakon povratka s Europskog prvenstva i prije povratka u Tursku, hrvatski reprezentativac Domagoj Vida (32) odlučio je baterije uoči nove nogometne sezone napuniti na luksuznoj jahti u društvu obitelji i prijatelja.

Nakon povratka s Europskog prvenstva i prije povratka u Tursku, hrvatski reprezentativac Domagoj Vida (32) odlučio je baterije uoči nove nogometne sezone napuniti na luksuznoj jahti u društvu obitelji i prijatelja. Nogometaš turskog Beşiktaşa unajmio je jahtu "Imagine", na kojoj je obitelji i prijateljima uplovio u zadarsku luku, a fotografijama s jahte se na Instagramu pohvalila i Vidina supruga Ivana (27), bivša Miss Hrvatske.

Foto: Instagram

Kako izgleda unutrašnjost 31 metar duge jahte, čiji tjedni najam stoji između 52 i 62 tisuće eura, ovisno o dodatnim troškovima, može se vidjeti na službenoj stranici Yacht Charter Fleet gdje se jahta može i iznajmiti  ili na Instagram profilu posvećenom ovom luksuznom plovilu.

Foto: Instagram

Inače, jahta je izgrađena 2002. godine, a za interijer i eksterijer zaslužan je dizajner Zuccon. 2018. godine jahtu je preuredio te ju je preimenovao iz dotadašnje Emerald Star u Imagine, a jahta može primiti do 12 gostiju u pet soba- glavnom apartmanu, VIP kabini, dvokrevetnoj kabini i dvije kabine s dva odvojena kreveta. Također da bi gosti uvijek imali sve što treba za njih se brine petero članova posade koja ispunjava sve zahtjeve gostiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije