'KAO CURICE'

Hana Huljić pred porod uživa u druženju s Domenicom Žuvelom, fotografijama oduševile pratitelje

hana huljić
03.07.2022.
u 17:27

Njih dvije su uživale u lijepom danu i zajedničkom druženju te nisu mogle sakriti osmijeh s lica. Prijateljice su pozirale na ljuljačkama, a zatim su ušle i u vodu držeći se za ruke.

Pjevačica Hana Huljić Grašo sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je nove fotografije. Hana, koju do poroda dijeli još sitno, sada je objavila fotografije sa svojom prijateljicom i kumom, pjevačicom Domenicom Žuvelom.

Njih dvije na fotografijama su uživale u lijepom danu i zajedničkom druženju te nisu mogle sakriti osmijeh s lica. Prijateljice su pozirale na ljuljačkama, a zatim su ušle i u vodu držeći se za ruke.

Za ovu prigodu obje su nosile haljine, Hana ružičastu, a Domenica crvenu. Fotografije su oduševile i njihove pratitelje. "Predivne ste", "Kao curice", pisali su im. 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Inače, Domenica je Hani bila kuma na vjenčanju s pjevačem Petrom Grašom, a njih dvije bliske su već dugi niz godina. Hana bi trebala roditi krajem srpnja, a par očekuje djevojčicu kojoj će dati ime Alba. Hana je jednom prilikom otkrila kako teku pripreme za prinovu te kako se osjeća.

- Nismo još kupili sve, ima još malo vremena, a i imam većinu od njegove sestre. Ne treba ni pretrpavati - rekla je te dodala da podnosi trudnoću kao i svaka druga trudnica te da je sve u redu.  Dodajmo da je Hana odradila svoj zadnji nastup prije poroda, a radi se o nastupu u Misi Mediterani njenog oca Tončija Huljića. Hana je istaknula da je željela otpjevati dio koji je ona skladala za sebe.

- Ovo jadno biće je moralo slušati ove raznorazne zvukove mog upjevavanja zadnjih dana, dosta se bunila ali rekla sam večeras još da izdržim i onda obećajem da prestajem pjevati - rekla je za InMagazin tada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije