Ovo je za mog pokojnog oca

Govorom je rasplakala publiku

govor
19.09.2016.
u 12:00

Ovu nagradu posvećujem svom ocu. Toliko mi je drago da mu se sviđala serija 'Veep' jer mi je njegovo mišljenje najvažnije, kazala je Julia Louis-Dreyfus (55) prilikom preuzimanja Emmy nagrade. Njen govor mnoge je dirnuo, a njene kolege iz serije je i rasplakao, prenosi 24sata.hr

Julia je Emmy za najbolju glumicu u homirističnoj seriji osvojila već šestu godinu zaredom. 

Njen otac, William Louis-Dreyfus, preminuo je u petak navečer u 85. godini života. William je bio energetski tajkun i vrijedio je milijarde. Rodio se u Parizu u imućnoj obitelji. 

Glumac Richard Dreyfus morao je na Twitteru objasniti zabrinutim fanovima da on nije Julijin otac te da je 'živ i zdrav'. 

Julinin otac William 2014. godine gostovao je s njom u emisiji 'USA Today', a tamo je rekao da nije očekivao da će mu kći postati glumačka zvijezda. 

- Oduvijek je bila duhovita, zabavna i puna života - kazao je njen otac. 

68th Primetime Emmy Awards Press Room - LA | Autor: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELLfoto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije