SHANNEN DOHERTY

Glumica koja se bori s karcinomom razvodi se od supruga nakon 11 godina braka

Shannen Doherty
Profimedia
22.04.2023.
u 19:36

Shannen Doherty od 2015. vodi bitku s rakom, a za američke medije potvrdila je kako se razvodi od trećeg supruga Kurta Iswarienka. Sudeći po izjavi njene predstavnice, razlog razvoda je preljub

Zvijezda serije Beverly Hills 90210 Shannen Doherty podnijela je zahtjev za razvod od Kurta Iswarienka. Zahtjev je predala u petak nakon 11 godina braka. Razvod je potvrdila njena predstavnica Leslie Sloane za američke medije. 

- Razvod je bila posljednja stvar koju je Shannnen željela i o njoj razmišljala. Ali dalje tako jednostavno nije išlo i razvod je bio jedini izlaz za nju iz postojeće situacije. Nažalost, osjećala je da nema drugih opcija. Možete se obratiti Kurtovoj agentici Collier Grimm jer je ona intimno umiješana u to - rekla je Sloane i tako nagovijestila da je razlog razvoda preljub. 

- Jedini ljudi koji zaslužuju mjesto uz nas u našim životima su oni koji nam iskazuju ljubav, dobrotu, ljubaznost i potpuno poštovanje - objavila je Doherty na Instagramu nakon ove vijesti. 

Kurt je bio Shannenin treći suprug. Prethodno je bila u braku s Ashleyem Hamiltonom od 1993. do 1994., a  za Ricka Salomona bila je udana od 2002. do 2003. godine.

Podsjetimo, glumica poznata po ulozi Brande u seriji "Beverly Hills" već godinama vodi tešku bitku s karcinomom dojke koji je u četvrtom stadiju. 

O svojoj bolesti i borbi nekoliko je puta govorila na Instagramu, a prije dvije godine je podijelila fotografije nakon tretmana kemoterapije. Doherty je objavom željela osvijestiti druge o važnosti odlaska na preglede.

-  Povodom mjeseca osviještenosti o karcinomu dojke, htjela bih s vama podijeliti svoje putovanje od prve do druge dijagnoze. Je li sve u redu? Nije, ali nadam se da ću ovom objavom educirati ljude i bolje im predočiti kako izgleda rak. Nadam se da ću potaknuti druge da redovito odlaze na mamografiju i prebrode strah od mogućih loših rezultata. Meni je rak dijagnosticiran 2015. godine. Podvrgnula sam se mastektomiji i tretmanima kemoterapije i zračenja. Zbog kemoterapija imala sam česta krvarenja iz nosa- započela je glumica

- Ne znam da li je netko od vas ovo iskusio. Samu sebe samo uveseljavala noseći smiješne pidžame koje mi je poklonila moja prijateljica Kristy. Jesu li mi zaista popravljale raspoloženje? Jesu! Izgledala sam urnebesno i smijala sam se samoj sebi. Humor mi pomogao da prođem kroz situaciju koja se činila nemoguća. Nadam se da ćete uspjeti pronaći humor u nemogućim situacijama- napisala je glumica uz fotografije, a obožavatelji su joj pružili podršku i zahvalili joj što je s odlučila podijeliti svoju priču.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije