Oliver i Gibonni 23. lipnja u Mostaru

Gibonni: Ovaj koncert će biti bolji od onoga iz 2001. godine, publika će sigurno profitirati

22.06.2017.
u 10:00

U petak, 23. lipnja, u Mostar na stadion pod Bijelim Brijegom dolazi jedan od najpopularnijih glazbenih dvojaca, Gibonni i Oliver Dragojević.

Za koncert u gradu na Neretvi vlada veliki interes, a Zlatan Stipišić Gibonni u najavi koncerta za Večernji list kaže:

- To će biti uživanje. Oliver i ja smo imali na istome mjestu koncert početkom ovog stoljeća, prije 16 godina. Dosta dugo je prošlo. Ovaj put bit će puno bolje. U međuvremenu su i njemu i meni porasli apetiti, digli smo letvicu visoko i samo tu publika može profitirati jer će sigurno dobiti bolji program nego što je to bilo na našem prvom zajedničkom koncertu - ističe Gibonni, koji je rado viđen gost u Mostaru, a nedavno je nastupio i na Večernjakovu pečatu.

- Ja sam u Mostaru poludomaći, tu sam često, ne samo u smislu da dođem svirati već tu imam prijatelje i kumove pa svratim da se družimo. Volim doći u Mostar, - poručuje popularni splitski glazbenik.

Dugogodišnji prijatelji su prošle godine objavili zajednički album “Familija”. Dvojica su od najpriznatijih i najnagrađivanijih glazbenika u Hrvatskoj, a upravo za taj album dobili su nagradu “Porin”. Kako doznajemo Oliver i Gibonni bi u Mostaru trebali imati pojedinačne koncerte, a tek nakon toga predstaviti zajednički album. Ipak, Gibonni kaže kako Oliver i on uvijek imaju neki okvirni dogovor koliko će tko svirati, ali se na kraju nikada ne drže tog plana. - Tu smo slični, dosta smo spontani. Oliver se često odluči pjevati pjesme koje su njemu najviše značile, a ne one što su bile najbolje na top listama. Ako sam dobro raspoložen, znam čak i neke svoje najtužnije pjesme preskočiti. Naš nastup sliči tome da je publika dirigent, a mi smo orkestar. Ta energija od publike prijeđe na nas i dok koncert ne krene, nikad ne znamo u kojem ćemo smjeru ići. To je stvar trenutka i jako sam zadovoljan zbog toga jer mi nismo predstava od tri čina, nego ljudi kojima obraz dozvoljava da možemo mijenjati tijek koncerta u bilo kojem smjeru, ističe Gibonni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije