U TV EMISIJI

Gerard Butler otkrio tko se bolje ljubi Angelina Jolie ili Jennifer Aniston

18.01.2018.
u 18:45

S Angelinom je film snimao 2003. godine, a s Jennifer 2010. godine i tada se i šuškalo kako su i u ljubavnoj vezi

O ljubavnom trokutu Brada Pitta, Jennifer Aniston i Angeline Jolie sve je poznato, ali nije Brad jedini koji je s ove dvije glumice dijelio intimne  trenutke.

I glumac Gerard Butler je ljubio obje ljepotice već pred kamerama.  Glumac je gostovao u emisiji "Watch What Happens Live With Andy Cohen" u kojoj ga je voditelj pitao ljubi li se bolje Angelina Jolie ili Jennifer Aniston. Butler je odgovorio: - Jennifer Aniston. Eto rekao sam, iznenađuje li vas to?

Butler je s Angelinom glumio 2003. godine u filmu "Lara Croft Tomb Raider, a s Jennifer je snimao 2010. godine komediju "Bounty Hunter". Tada se dugo šuškalo kako je s Aniston bio u ljubavnoj vezi, ali oboje su to uporno demantirali. Jednom prilikom je rekao i kako mu je najveća greška što se tijekom snimanja filmova znao spetljati s kolegicama.

- To je opasno. Kada s nekim snimate film upoznate ga jako dobro i lako razvijete osjećaje prema toj osobi i pomislite da ste zaljubljeni, a to zapravo nije istina - rekao je Butler. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije