dosta mu je

George Clooney otkrio zašto više neće glumiti

08.11.2017.
u 17:10

- Novac mi je trebao za život i zahvaljujući glumi sam živio i plaćao račune. Imam 56 godina i nisam više mladić koji zavodi djevojke – ili barem ne bih trebao biti - rekao Clooney koji je tri godine u braku sa suprugom Amal, a nedavno su dobili i blizance.

Oskarovac George Clooney šokirao je obožavatelje nakon objave da napušta glumu. Posljednji film koji je snimio bio je "Money Monster" iz 2016., a kako je kazao u intervjuu za Sunday Times, gluma mu više nije na listi prioriteta.

- Novac mi je trebao za život i zahvaljujući glumi sam živio i plaćao račune. Imam 56 godina i nisam više mladić koji zavodi djevojke – ili barem ne bih trebao biti - rekao Clooney koji je tri godine u braku sa suprugom Amal, a nedavno su dobili i blizance. Clooneyu novac više ne treba jer je s partnerima Randeom Gerberom i Mikeom Meldemanom prodao tvrtku za proizvodnju tekile za milijardu dolara. Dotakao se i mogućih političkih ambivija, o čemu se dosta pisalo u posljednje vrijeme, pogotovo otkad je Trump postao predsjednik.

- Uvijek sam bio uključen u politiku. Moj otac bio je u utrci za Kongres i politika je u mojoj obitelji uvijek bila prisutna. Mogu pomoći onako znamo najbolje, poput slanja poruka biračima, ali političkih aspiracija nemam - rekao je Clooney i dodao kako Demokratska stranka treba čovjeka koji će "osvijetliti sobu".
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije