proživljava horor

FOTO: Kristina Mandarina napala kirurga koji ju je 'unakazio': 'Mercedes je zaradio na žrtvama, on je mesar, a ne doktor!'

31.03.2021.
u 14:11

Kristina Penava (22), poznatija po nadimku Kristina Mandarina, posljednjih dana proživljava dramu zbog neuspjelog estetskog zahvata. Naime, Kristina je prije nekoliko mjeseci kod jednog zagrebačkog kirurga odlučila napraviti zahvat poznat i kao 'cat eye'. Zahvat, kako tvrdi, nije uspio te ona već nekoliko mjeseci ima rupe, a sada se odlučila javno obrušiti i na kirurga.

On je mesar, a ne doktor! Žene su obilježene za cijeli život. Napravit ću sve da tim curama pružim podršku i pomoć - kazala je Mandarina, a njezinu izjavu prenio je 24 sata. Najpoznatija prodavačica mandarina tvrdi da joj se do sada javilo više od 500 žena sa sličnim problemima. Ono što ju posebno ljuti je to što spomenuti kirurg prema svemu sudeći vrlo dobro zarađuje od svojih zahvata.

- Vozi najnoviji Mercedes GLE koji je zaradio na nevinim ženama i prevarama bez računa - objavila je na Instagramu

- Horor priči nije kraj! Da bi situacija bila još gora, za operativni zahvat mi nije izdao nikakav račun ni potvrdu - zaključila je Kristina koja je na zahvatu bila pred kamerama RTL-ovog Exkluziva u rujnu prošle godine.

- Malo mi je čudno na prvu, ali je super. Zadovoljna sam rezultatom - izjavila je Kristina odmah nakon zahvata, no njezina sreća nije dugo potrajala.
 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije