iz serije "Naša mala klinika"

Enis Bešlagić pozirao s kolegom iz poznate serije: Kako danas izgledaju Šemso i doktor Slaviček

12.01.2022.
u 21:43

Serija "Naša mala klinika" jedan je od humorističnih klasika čije nas epizode mogu nasmijati i danas, a upravo jedan od najupečatljivijih likova bio je Šemso, kojeg je utjelovio Enis Bešlagić.

Glumac je sada na svom Instagramu objavio fotografiju s kolegom iz popularne serije i, ne sumnjamo, izazvao nostalgiju kod obožavatelja.

"Slaviček, moj brat" napisao je uz fotografiju na kojoj pozira s Rankom Zidarićem koji je utjelovio lik doktora Slavičeka, piše Klix.

Foto: Instagram

Pored Zidarića i Bešlagića, u seriji su uloge ostvarili i Igor Mešin, Ivica Vidović, Rene Bitorajac, Dubravka Ostojić, Goran Navojec, Jadranka Đokić, Filip Šovagović, Bojana Gregorić Vejzović, Damir Lončar, Filip Nola i drugi, koji su činili jedinstven tim ljudi čije smo smiješne događaje i zaplete svakodnevno pratili.

"Naša mala klinika" će ove godine obilježiti 18 godina od prvog prikazivanja, a mogla se gledati kroz ukupno četiri sezone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije