pokrali ih

Drama na dramu: ‘Sumnjivac je došao nepozvan na vjenčanje...'

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/2
31.07.2019.
u 07:39

Ako me ta osoba lagala da nam je dala punu kuvertu na poklon, onda sam 99% siguran da je ista osoba ukrala novac na svadbi, kaže bijesni Vatroslav Tijan (41).

On i supruga Valentina (26), koju je upoznao u 9. sezoni showa “Ljubav je na selu”, još se oporavljaju od šoka koji su proživjeli na vjenčanju. Mladencima je usred svadbenog slavlja netko ukrao oko 5000 kuna ( oko 1300 KM) koje su, tvrde Valentina i Vatroslav, čuvale osobe od povjerenja. Uvjereni su da znaju tko ih je pokrao, piše 24sata.hr. 

- Ta nas je osoba uvjeravala cijelu večer kako nam je poklonila malo veći iznos nego većina uzvanika. Zahvaljivali smo na poklonu, ali kad smo pokušali naći poklon te osobe, nije ga bilo - priča Vatroslav. Šokirana mladenka Valentina dodala je kako joj je sporan i sam iznos za koji sumnjivac tvrdi da je stavio u kuvertu.

- Riječ je o 150 eura. Ma dajte, molim vas, ta osoba nas je tek upoznala, baš će nam dati toliko novca. Pa ljudi s kojima smo bliži nisu nam poklonili toliko - rekla je Valentina. Osim što im navodno nije dao ni lipe za vjenčanje te im je pokrao nekoliko tisuća kuna, sumnjivac se sam pozvao na svadbu.

Ta osoba mi je poslala poruku, napisala je da bi htjela doći na vjenčanje, što sam odobrio jer je ostalo nekoliko slobodnih mjesta, rekao je Vatroslav, a Valentina dodaje: “Kad se već sam pozoveš na svadbu, logično je da platiš stolac na kojem sjediš u restoranu”.

Mladoženja nam je priznao i kako je nepozvani gost “glumatao” tijekom cijele ceremonije u Ražancu, odnosno stalno se nudio da pomaže oko svadbe, što im je odmah bilo sumnjivo. Ipak, nisu se obratili policiji.

- Nemam vremena za to. A što da sad radim, pogriješio sam što nisam odmah reagirao na licu mjesta, sad mi je žao zbog toga - iskren je Vatroslav.

Kad su pokradeni mladenci za 24sata u detalje ispričali dramu koju su doživjeli, kontaktirali su sumnjivca, no nije htio davati izjave o svadbenom skandalu. Sudeći po svemu što su nam mladenci ispričali, o njihovu vjenčanju dao bi se napisati filmski scenarij. Odmah na početku ceremonije Valentinu su naživcirali gosti koji nisu htjeli s njima ići do matičara na plažu, nego su čak sat vremena ranije zasjeli u restoran.

- Kao ovce - rekla je bijesna mladenka.

Ipak, drama je tek tad počela. Nakon toga je nekoliko gostiju pretjeralo s alkoholom, a zatim je oko ponoći pala kiša pa je bend morao zaustaviti svirku s obzirom na to da je ceremonija bila na otvorenom. Kao šećer na kraju, supružnici su ostali zakinuti za nekoliko tisuća kuna. Bez obzira na sve, mladenci su uživali u raskošnom vjenčanju, za koje su “iskeširali” oko 100.000 kuna. 

- Sve je bilo divno, gosti su me hvalili kako sam se potrudila oko svadbe - skromna je Valentina, koja je blistala u raskošnoj vjenčanici s cvijećem na glavi. Haljinu je unajmila, što ju je stajalo 4500 kuna. Mladence je dolaskom “počastilo” 70-ak uzvanika, a dio njih je iz “Ljubavi na selu”. Vatroslav priznaje kako mu bračne svađe ne predstavljaju problem.

- Navikao sam, ja se sa suprugom svađam svaki dan - priča kroz smijeh.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije