Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Showbiz

Drago mi je što je prepoznat moj rad s mladim dizajnerima

02. ožujka 2021. u 10:29 0 komentara 313 prikaza
Foto: Katerina Larniani

U jednoj od europskih i svjetskih prijestolnica mode uspješno je, unatoč pandemiji i epidemiološkim mjerama, okončan ovogodišnji Milano Fashion Week. Na Milanskome tjednu mode i ove je godine kao jedini akreditirani novinar iz ovoga dijela Europe za najveću platformu na svijetu Camera Nazionale della Moda Italiana sudjelovao Širokobriježanin s talijanskom adresom Josip Grabovac.

Velika prilika

Grabovac je, kako je kazao za Večernji list BiH, drugu godinu zaredom dobio potporu diplomata iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, i to od vicekonzulice BiH u Milanu Jasne Martinčević, generalnog konzula BiH u Milanu Dragana Mihaljevića te generalnoga konzula RH u Milanu Stjepana Ribića. - Generalni konzuli i vicekonzulica osobno su mi došli dati potporu kao osobi koja na Milano Fashion Week dovodi naše mlade brendove dajući im tako prigodu predstaviti se u Milanu, odnosno predstaviti svoje brendove na međunarodnoj modnoj sceni. Jako mi mnogo znači što su prepoznali moj dugogodišnji rad i trud, posebice na promoviranju bosanskohercegovačkih i hrvatskih modnih talenata - kazao je za Večernji list BiH Josip Grabovac koji je u suradnji s Emerging Talentom Milano jedini brend skaut koji daje priliku dizajnerima iz ovog dijela Europe predstaviti se na toj platformi.

 | Autor : U Milanu se, kao jedina iz Hrvatske, predstavila i mlada dizajnerica iz Zagreba Lana Puljić

Uspješna karijera

A nije mala stvar predstaviti se na prestižnim modnim događajima rame uz rame s Fendijem, Valentinom... Inače, Grabovac je svoju karijeru počeo kao prvi priznati hrvatski modni bloger, nakon čega mu se poslovni put u potpunosti promijenio.•

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.