NASLJEDSTVO

Divna Karleuša izostavila vlastitu kćer iz oporuke?

10.03.2019.
u 12:15

- Divna Karleuša nije imala puno imovine na svoje ime, ali za sada je poznata samo kuća katnica u kojoj je živjela tijekom života. Tu kuću je poželjela ostaviti unukama Atini i Niki Tošić - tvrdi izvor za Pink.rs.

Nedavna smrt majke Jelene Karleuše, radijske voditeljice i novinarke Divne Karleuše, ispunila je pjevačicinih posljednjih tjedan dana s velikom tugom, a srpski mediji svakodnevno iznose detalje iz njezinog života. 

Na red je došlo i pitanje oporuke u kojoj je pokojnica navodno izostavila svoju kćer. 

Naime, blizak izvor obitelji Karleuša za Pink.rs tvrdi kako Divna nije imala puno imovine na svoje ime, ali za sada je poznata samo kuća katnica u kojoj je živjela tijekom života. Tu kuću je poželjela ostaviti unukama Atini i Niki Tošić. Još uvijek se ne zna točno kome će pripasti kuća, ali dok je bila živa stalno je pričala da želi da njezine unuke budu nasljednice jer je bila vezana za njih. Smatrala je da su se Jelena i suprug Duško osigurali za čitav život, te da njima u materijalnom smislu ništa ne bi bilo potrebno. Kad se otvori oporuka, vidjet će se kome će pripasti nasljedstvo. 

Divna i Jelena su bile bliske, ali s obzirom na to da pjevačica i njezin suprug nogometaš Duško Tošič (33) zarađuju velike novce, Divna je svojim prijateljicama tvrdila kako će njezine unuke jedine biti u oporuci, prenose srpski mediji. 

Saznavši da joj je majka bolesna, Jelena je kontaktirala najbolje bolnice na svijetu, a bližnji tvrde kako nikada nije pitala za cijenu. 

Shrvana smrću majke Divne Jelena Karleuša (40) teško se nosi s novonastalom situacijom, a navodno joj je i ozbiljno narušeno zdravlje.

- Jelena je slomljena...ali u doslovnom smislu te riječi. Ne može gledati, ne jede, ne pije. Ne pomiče se i samo želi da ova čitava agonija što prije završi - izjavio je bliski izvor pjevačici za srpske medije.

U trenutku majčine smrti, pjevačica je bila na putu. Večer prije nesretnog događaja nastupala je u jednom austrijskom klubu,a kada su joj po povratku priopćili tragičnu vijest, Jeleni je navodno pozlilo. Otada, Jelenu posjećuju brojni kolege i prijatelji kako bi ju utješili. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije