INSTAGRAM

Dino Rađa oduševio pratitelje otkrivši zanimljiv detalj s vjenčanja kuma Petra Graše i Hane Huljić

23.02.2022.
u 10:17

Dino Rađa na Instagramu je razriješio još jedan misterij s vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koji je zanimao znatiželjnu javnost. 

Umirovljeni košarkaš Dino Rađa bio je jedan od trojice kumova Petru Graši na vjenčanju s Hanom Huljić.

Osim njega, uz mladoženju su na njegov najvažniji dan u životu stali i slovenski chef Tomaž Kavčič te Grašin prijatelj iz djetinjstva Šime Poduje, koji bi u medijima prošao neopaženo da mu Rađa nije posvetio objavu na Instagramu.

Bivši košarkaš je u komentarima ispod fotografija koje je objavio s vjenčanja razriješio i misterij prekida Graše i Danijela Martinović, otkrivši kako je ona bila ta koja je ostavila njega, a sada je odao još jednu nepoznanicu o vjenčanju godine koja je zanimala mnoge.

Na pitanje "Tko je uhvatio buket?", Rađa je šaljivo u svojem stilu odgovorio: "Baba Milka", a njegov je komentar oduševio pratitelje, piše dnevnik.hr.

Podsjetimo, Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u subotu 19. veljače u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja. Hani je kuma bila pjevačica Domenica Žuvela, a mladenka je zablistala u glamuroznoj vjenčanici s otkrivenim ramenima koju je za nju dizajnirao splitski brend Arileo.

Novopečeni mladenci su i u slatkom iščekivanju prinove koja bi trebala stići na ljeto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije