TEŽAK PERIOD

Dino Merlin: U jednom razdoblju bio sam teško bolestan, jednostavno sam bio biljka

Dino Merlin
Ivo Cagalj/PIXSELL
05.11.2023.
u 08:40

Apsolutno me ništa nije zanimalo, meni je bilo isto i život i smrt, ispričao je jednom prilikom poznati glazbenik koji će u prosincu održati četiri koncerta u Areni Zagreb

Dino Merlin u prosincu će održati četiri koncerta u Areni Zagreb i za nastupima ovog glazbenika vlada veliki interes u cijeloj regiji i Merlin uživa veliku popularnost. U jednom periodu života ipak mu nije sve išlo od ruke i suočio se i s depresijom te je o tome pričao u jednom intervju i podijelio je svoje iskustvo. 

- U jednom razdoblju svog života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To ne bih poželio nikome. To se manifestiralo tako da sam bio nizašto - ispričao je Dino Merlin, prenosi Blic te dodaju kako je tada zbog bolesti razmišljao i da se prestane baviti glazbom.

-  Apsolutno me ništa nije zanimalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. To je bio period kada sam htio napustiti glazbu i svašta mi je tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao - kazao je glazbenik koji se nakon tog teškog perioda vratio glazbi i snimio je 2000. godine album "Sredinom" na koji je jako ponosan. 

Koliko publika voli njegovu glazbu dovoljno govori činjenica kako je Dino Merlin bez i jednog plakata i bez ikakve reklame osim objave datuma koncerta na društvenim mrežama i u medijima u rekordnom roku mjesecima unaprijed rasprodao čak tri zagrebačke Arene. Sarajevski glazbeni čarobnjak tako je i službeno postao najveća glazbena senzacija ovih prostora. 

- Nemam riječi kako da kažem koliko mi sve ovo znači. Beskrajno sam zahvalan svojoj dragoj publici. Naše druženje u prosincu bit će svjedočanstvo jednog vremena - poručio je Dino Merlin hrvatskoj publici.  Publika Merlina voli i zbog njegovog dobrog srca i humanosti, a jednu takvu humanu gestu napravio je i prošlog tjedna u Sarajevu. U ljekarni je platio lijekove jednoj gospođi.

- Nemojte njoj naplatiti, ja ću to platiti - rekao je Dino i njegova gesta je iznenadila ženu kojoj joj je ponudio platiti lijekove. Upozorila ga je i kako se ne radi o jeftinim lijekovima, ali pjevač je inzistirao da plati. - Sve je u redu, ja ću platiti - rekao joj je  pjevač.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije