Svjetska turneja

Dino Merlin ponovo oduševio Zurich

 Dino Merlin
13.12.2015.
u 15:34

Vidno raspoložen i sretan Dino je uživao s publikom od početka do kraja koncerta šireći energiju i ljubav sa bine na publiku daleko u noć iznad Zuricha

Sinoć nešto malo iza ponoći završen je jedan od dva posljednja ovogodišnja koncerta Dine Merlina u sklopu svjetske turneje Hotel Nacional. Posljednji taktovi pjesme Undo označili su kraj koncerta u rasprodanoj dvorani Stadthalle Dietikon, ali i početak odbrojavanja do koncerta u poznatoj Smidt Areni u Leverkusenu, 19. prosinca 2015.

Da je Dino već dobro prihvaćen gost u Dietikonu, ali i da je samom Dini Zurich jedna od najomiljenijih destinacija na koncertnoj turneji pokazala je sinoćnja atmosfera na još jednom rasprodanom koncertu u Stadthalle Dietikonu. Nakon početka koncerta i pjesme Školjka, publiku su dočekala nova izdanja starijih pjesama - Hitna, Laku noć moja mala barbiko, Kad čovjek voli ženu, kao i pjesme s posljednjeg albuma Hotel Nacional - Sunce, Ako izgovorim ljubav, Sve dok te bude imalo i, naravno, Hotel Nacional. 

Dvosatni koncert doživljavao je kulminacije s pjesmama miljenicama publike među kojima su se ovog puta izdvajale: Nedostaješ, Kremen, Sredinom, Bosnom behar probeharao i Moj je život Švicarska koju je publika u jedan glas s Dinom otpjevala kao što su otpjevali i pjesmu koja je uslijedila - Rane.

Vidno raspoložen i sretan Dino je uživao s publikom od početka do kraja koncerta šireći energiju i ljubav sa bine na publiku daleko u noć iznad Zuricha. Nakon završenog koncerta, Dino i ekipa se raduju putovanju na sjever, u Leverkusen, gdje će se u poznatoj Smidt Areni 19. prosinca 2015. sastati fanovi ne samo iz Leverkusena, već iz Kolna, Dusseldorfa, Wuppertala i šire.

Inače, spot za pjesmu Rane je režirao Haris Dubica, Bosanac sa švicarskom adresom koji je odrastao nedaleko od Ciriha, u gradu Luzernu, a koji je na dan održavanja koncerta primio nagradu za kulturno stvaralaštvo od švicarske vlade. Svečanosti je prisustvovao i Dino Merlin, a u kino dvorani gdje se svečanost održavala, među djelima za koje je Harisu uručena nagrada, su se isticali video spotovi koje je Haris režirao za pjesme Deset mlađa (2008) i Rane (2015).

Posljednju noć Hotel Nacionala u ovoj godini nemojte propustiti 19. prosinca u Smidt Areni u Leverkusenu, a sve sljedeće koncerte u 2016. godini, među kojima je za sada poznat koncert u Celju, Slovenija, 27. veljače 2016. pratite na www.dinomerlin.com/turneja, prioćio je Dino Merlin Team. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije