šokantni detalji

Depp si odrezao vrh prsta pa optužio Amber da ga je varala?

Johnny Depp
Big Pictures/Pixsell
16.08.2016.
u 15:01

Američki tabloidi objavili su uznemirujuće 'fotke' glumca koji je navodno odrezao vrh svog prsta, a zatim mješavinom krvi i boje ispisao poruku kojom Amber optužuje za nevjeru

Iako se činilo da je sapunica u kojoj glavne uloge igraju Amber Heard (30) i Johnny Depp (53) dosegla vrhunac videom koji je objavila glumica, a u kojem Johnny psuje, tetura i udara stvari po kući, izgleda da u ovom slučaju ipak vrijedi ona da 'uvijek može gore'.

Naime, u američke tabloide sada su procurile fotografije iz dokumentacije koju je Amber predala sudu. Na istima možemo vidjeti Deppa koji je navodno odrezao vrh svog prsta, a zatim mješavinom vlastite krvi i boje ispisao poruku kojom je, sada već gotovo bivšu, suprugu optužio za nevjeru, piše TMZ.

Video je navodno nastao u ožujku prošle godine u Australiji i to samo mjesec dana nakon što su se Heard i Depp vjenčali. Amber tvrdi da je Johnny u tom trenutku bio pijan i na  ecstasyju. Glumac je u tom stanju razbio nekoliko boca i prozor te se porezao na komad stakla i tako ostao bez vrha srednjeg prsta na desne ruke, prenosi 24sata.hr.

- Glume Billy Bob i Laka Amber - napisao je glumac i tako dao naslutiti na navodnu romansu Amber i bivšeg supruga Angeline Jolie, Billyja Boba Thorntona.

Glumac se još nije oglasio, a šokantne fotografije možete pogledati ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije