tužili roditelji

Demi je oslobođena optužbe za smrt mladića u njezinu bazenu

Foto: Steven Bergman/Press Association/PIXSELL
04.01.2018.
u 15:20

Zanijemila sam od šoka taj tren kada sam čula što se dogodilo u mojoj kući. Gubitak djeteta je nezamisliva tragedija i moje srce je cijelo vrijeme bilo uz obitelj Valle, rekla je glumica Moore

Glumicu Demi Moore (55) prošle su godine tužili roditelji mladića Edenilsona Stevena Vallea, koji se u srpnju 2015. utopio u bazenu njezine vile u Los Angelesu. Nesreća se dogodila na raskalašenoj privatnoj zabavi, a glumica je bila izvan grada u to vrijeme. 

Valleovi roditelji, Jorge i Marija, zahtjevali su odštetu veću od 25.000 dolara (oko 155.000 kuna) jer su smatrali da glumica također snosi odgovornost s obzirom da bazen nije imao oznake dubine, a po rubu bazena je dekorativno kamenje koje smeta plivačima. Također, temperatura vode u bazenu bila je 39 stupnjeva i sumnja se da je ugrozila Edenilsonovu funkciju mozga. 

Ipak, obitelj Valle uspjela se nagoditi s holivudskom glumicom, ali nije poznato koliku svotu novca im je ona dala.

- Obje strane su se sporazumno dogovorile i zatražile od suda da odbaci slučaj - kaže Demin odvjetnik. Dodaje kako je Moore presretna što se sve konačno privelo kraju. 

- Zanijemila sam od šoka taj tren kada sam čula što se dogodilo u mojoj kući. Gubitak djeteta je nezamisliva tragedija i moje srce je cijelo vrijeme bilo uz obitelj Valle. Moj pomoćnik je organizirao zabavu i nisam znala za nju, a i mladić je bio ilegalno u kući - rekla je glumica. Dodala je kako se ona u to vrijeme išla naći s kćerima zbog rođendanske zabave. 

Valleovi roditelji su prvo tužili vlasnike posjeda, od kojih Demi renta vilu, ali i glumičinog pomoćnika. Mladić Edenilson, koji nije znao plivati, navodno je nespretno pao u bazen. 

Demi iz trinaestogodišnjeg braka s glumcem Bruceom Willisom (62) ima kćeri Rumer (29), Scout (26) i Tallulah (23). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije