Bh. Eurosong 2016.

Deen: Naša pjesma je spoj različitosti u savršenoj cjelini

19.02.2016.
u 07:00

Večeras od 20.15 sati u programu BHRT-a slijedi BH Eurosong show 2016. Uživo iz sarajevske Vijećnice, Dalal & Deen feat. Ana Rucner & Jala premijerno će izvesti pjesmu predstavnicu Bosne i Hercegovine na Eurosongu 2016. Otkrit ćemo kada i kako je počelo natjecanje za pjesmu Eurosonga te tko su bili predstavnici BiH na ovom prestižnom na tjecanju. Donosimo priču o ovogodišnjim predstavnicima BiH, njihovim školskim danima i prijateljstvu koje ih je dovelo da zajedničkog nastupa na Eurosongu. Potoporu ekipi će dati i Maya Sar, Nina Badrić, Marija Šerifović, pobjednica Eurosonga 2007., i gosti iznenađenja. Dalal i Deen se slažu oko toga da će najveće iznenađenje biti sama pjesma, u kojoj ima i klasike i rapa i etno zvuka.

“Imamo odličan tim, vjerujemo jedni drugima i savršeno funkcioniramo”, rekla je Dalal Midhat Talakić.

Fuad Backović Deen je pred premijeru rekao: “Pjesma je spoj različitosti u savršenoj cjelini. Eurosong je veliki izazov, a na nama je to iznijeti na pravi način.”

Almir Ajanović, autor pjesme, siguran je da će svatko u njoj pronaći nešto za sebe, bilo u glazbi, bilo u tekstu koji nosi univerzalnu poruku ljubavi i zajedništva.

Koncept BH Eurosong show programa postavio je redatelj Haris Pašović, koji je osmislio i scenski nastup naših izvođača. Direktor fotografije je Hakija Hadžalić, a redatelj TV prijenosa Vedad Hodžić, koji je rekao: “Unatoč najskromnijim tehničkim resursima, zahvaljujući znanju i iskustvu svih zaposlenika BHRT-a, gledatelji će večeras imati potpuni audio-vizualni ugođaj.” 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije