glumica u šoku

Dadilji je ispao moj sin i napukla mu je lubanja

esf
02.01.2017.
u 21:32

Eva Amurri Martino (31) sa suprugom Kyleom Martinom ima dvoje djece, kći Marlowe Mae (2) i tromjesečnog Majora Jamesa. 

- Nekoliko dana nakon Dana zahvalnosti, naša je dadilja zaspala s Majorom u naručju. Major je iskliznuo, pao i razbio glavu na drvenom podu - napisala je Eva na svom blogu HappilyEvaAfter. 

- Kyle i ja smo spavali u drugoj sobi. Probudio nas je zvuk udarca glave o pod i onda histeričan vrisak - nastavila je glumica koja je s mužem odvezla sina u bolnicu. Majoru je napukla lubanja i imao je unutarnje krvarenje mozga. U bolnici sam provela dva dana. Nikada nisam bila nervoznija, bilo je traumatično - otkrila je Eva.

 

Dobra vijest je što se Major brzo oporavio, a nesreća nije ostavila nikakve posljedice. Tešku priču odlučila je objaviti na blogu kako bi se pokušala riješiti razarajućeg osjećaja krivnje. 

- Plakala sam danima, svima sam govorila da sam ja kriva. Dadilju su mi preporučili, a dogodila joj se ljudska pogreška - piše glumica koja nije htjela javnosti otkriti što joj se dogodilo kako je ne bi osuđivali jer se već dovoljno sama krivi. 

- Znala sam da će mi govoriti da sam sama kriva jer se dadilja brinula za moje dijete, a ne ja, da sam zaslužila to što se dogodilo - piše Amurri Martino koje je nakon nesreće pala u tešku depresiju. 

 

Dadilji je oprostila, no odmah joj je dala otkaz. 

- Više nikome ne želim povjeriti dobrobit svog djeteta, osim sebi samoj. I dalje imam traume. Kad ga usred noći čujem da plaće, srce mi krene brzo kucati i krenu mi suze jer se prisjetim svega što se dogodilo - otkriva. 

Glumica, koja se pojavljivala u popularnim TV serijama poput 'Kako sam upoznao vašu majku' i 'Nova djevojka', osjećala je dugo i mučninu te je skroz izgubila apetit. No s vremenom je naučila sama sebi oprostiti i, kaže, potpuno se posvetiti majčinstvu. 

 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?