NAKON VJENČANJA

Cure detalji: Poznati glumac saznao da je milijarder bio u trojcu s njegovom suprugom

Foto: PIXSELL/IPA/DPA/REUTERS
20.06.2020.
u 18:35

Bivši bračni par Amber Heard i Johnny Depp ne prestaju se povlačiti po sudu, a sada je cijeli zaplet dobio još jednu dimenziju.

Nikad mira u kući Depp- Heard! Naime odvjetnički tim Johnnyja Deppa koji je podigao tužbu protiv njegove bivše supruge Amber Heard zbog klevete, prikupio je četiri izjave svjedoka koji tvrde kako je milijarder Elon Musk bio viđen u glumčevom penthouse u ožujku 2016. godine gdje se odvio seks utroje s Amber i slavnom manekenom Carom Delevingne, kada su Heard i Depp bili vjenčani tek mjesec dana.

Glumica ga je navodno varala s milijarderom dok su bili u braku, a sada se o događaju iz ožujka 2016. još više šuška.

Bilo je za očekivati da će Musk, koji je nedavno postao otac po peti put dječaku oko čijeg imena je brujio cijeli internet, poreknuti sve informacije za koje Depp tvrdi da su istinite jer postoji videozapis sa suda u kojem je rečeno kako su u aferu upletene i Amber i Cara. Musk pak tvrdi da je s Delevingne sam prijatelj, a da je s Heard vezu započeo tek onda kada je prekinula s Deppom 2017. godine.

- Cara i ja smo prijatelji, ali nikad nismo bili intimni. Ona bi to potvrdila. Također, ponovno bih potvrdio da smo Amber i ja počeli izlaziti mjesec dana nakon što su se rastali. Mislim da joj nisam bio niti u blizini dok je još bila u braku - ispričao je Musk za PageSix. 

Između ostalog, poručio je bivšim supružnicima da zakopaju ratne sjekire i krenu dalje. Bivši bračni par na sudu je već proteklih nekoliko godina jer je glumca Amber prvo optužila za obiteljsko nasilje, iako niti u jednom trenutku nije rekla da misli na bivšeg supruga Deppa, a onda je on istaknuo da je on bio taj koji je trpio nasilje koji je ona vršila nad njim.

Nedavno se poznati britanski tabloid dokopao se audiosnimke iz 2016. na kojoj Amber priznaje da je udarala Deppa. U to vrijeme još su radili na svojim bračnim problemima pa su pokušali razgovarati i riješiti nesuglasice.

Na snimci Johnny kaže da izgledaju kao scena zločina, a Amber tvrdi da ga nije udarala već samo malo lupila, te da ga nije ozlijedila, ali priznala je kako je supruga gađala čime je stigla - bocama, vazama, tavama i loncima.

Podsjetimo, nakon što ga je Heard optužila za zlostavljanje, Depp je nju optužio za nasilje u obitelji, te traži 50 milijuna dolara. U tužbi tvrdi i da su njezini raniji navodi o njegovom nasilničkom ponašanju elaborirana izmišljotina. Depp isto tako tvrdi da ga je Heard napala više puta, što uključuje i incident kada je bacila na njega bocu votke koja se potom razbila te mu odrezala srednji prst zbog čega je morao ići na operaciju.

Optužio je glumicu da ga je tukla dok je spavao, te čak inscenirala napade. Vikala je "Prestani me tući, Johnny", a nije bila svjesna da je njegovo osiguranje samo nekoliko metara udaljeno te da su vidjeli da se ništa sumnjivo ne događa.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije