Nakon razvoda:

Cheryl utjehu pronašla u 10 godina mlađem

pjevačica
27.02.2016.
u 19:46

Pjevačica i sutkinja 'X-factora' Cheryl Fernandez-Versini (32) u vezi je sa šarmantnim Liamom Payneom (22), članom benda One Direction.

Britanski tabloid The Sun navodi da je njihova veza brzo napredovala.

- Upoznali su se još 2010. godine kad je ona bila sutkinja u showu u kojem se 16-godišnji Liam natjecao, a sad se obožavaju. Jako su zaljubljeni - kažu prijatelji.

Cheryl i Liam susreli su se tijekom snimanja finalne emisije 'X Factora' krajem 2015. godine i među njima je, navodno, odmah zaiskrilo.

 

Liam je nedavno na Instagramu objavio fotografiju jedne ruže te napisao 'Sretno ti valentinovo, draga'. Na njegovoj ruci osvanula je slika ruže, slična onoj kakvu Cheryl ima na donjem dijelu leđa.

Cheryl se nedavno razvela od Jeana-Bernarda Fernandez-Versinija koji je, usred tračeva o novoj vezi svoje bivše, napisao: 'Nikada nisam znao koliko sam jak sve dok nisam oprostio nekom kome nije žao i prihvatio ispriku koju nikada nisam dobio'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije