ISKRENA ISPOVIJEST

Charlie Sheen trijezan već godinama: Evo što ga je potaknulo na promjenu

Charlie Sheen
Twitter Screenshot/Youtube
06.01.2024.
u 20:50

Američki glumac Charlie Sheen u novom je intervjuu priznao da ne konzumira alkohol već šest godina, a otkrio je i razlog svoje promjene.

Američki glumac Charlie Sheen u nedavnom intervjuu za časopis People pohvalio se kako ne konzumira alkohol još od 2017. godine. - Sada imam vrlo dosljedan način života. Ja sam samohrani tata i sve se vrti oko odgoja mojih 14-godišnjih dječaka, blizanaca Maxa i Boba - kazao je u razgovoru ovaj osebujni glumac. 

Ovaj 58-godišnji glumac fatalan je za žene. Osim sinova, koje ima s bivšom Brooke Mueller, 19-godišnju kćer Sam i jednu godinu mlađu Loli ima s bivšom suprugom Denise Richards. Također, poznato je i to da ga je situacija s jednom od njegovih kćeri potaknula da konačno napravi promjenu u životu i prestane piti alkohol. 

- Jednog jutra zaboravio sam da moja kći ima sastanak na koji sam joj obećao da ću je odvesti, a ja nisam bio trijezan. Tako da sam morao nazvati mog prijatelja Tonyja da nas odvede. Doveli smo je tamo na vrijeme, ali slomilo mi je srce jer je bila na stražnjem sjedalu i znao sam da razmišlja: 'Zašto tata ne vozi?' Tako da sam došao kući i razmišljao o tome ostatak dana. A sljedećeg jutra sam jednostavno prestao - iskreno je ispričao poznati glumac pa dodao: - Prvi mjesec razmišljao sam da ću probati biti trijezan mjesec dana, samo da vidim osjećam li se bolje i poboljšavaju li se moje interakcije s najbližima. Tako je i bilo. Odlučio sam da ću probati još mjesec dana. A onda sam dobio zamah - ispričao je Sheen te dodao kako se sada rano budi, već oko pet ujutro, zatim pogleda vijesti, vježba, odgovara na poslovne mailove, a nakon svega toga budi djecu i pomaže im u jutarnjoj rutini.

Ako se prisjetimo, prije punih 12 godina redatelj serije 'Dva i pol muškarca' javno se posvađao s glumcem zbog Charliejeve prostačke tirade protiv Chucka koja je rezultirala njegovim otkazom s CBS-ovog sitcoma. U ranijim intervjuima Sheen ne krije da zbog takvih postupaka duboko žali, i da može vratiti vrijeme da bi to rado i učinio. 

- Bilo je 55 različitih načina na koje se mogu nositi s tom situacijom, a odabrao sam broj 56. I zato mislim da rast za mene nakon kraha mora početi s mojim preuzimanjem odgovornosti u svemu tome. I to je bilo očajno djetinjasto. Mislim da je to bilo zbog droge - iskreno je zaključio glumac. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije