zabrinuta supruga

Camilla je posjetila kralja Charlesa u bolnici, otkrila je i kako se on osjeća nakon operacije

Camilla
Foto: Reuters
1/3
28.01.2024.
u 18:27

Kralj Charles III. je, nakon operacije prostate u subotu proveo drugi dan u londonskoj klinici u kojoj ga je posjetila supruga Camilla.Kralj Chalres (75) je u petak ujutro s Camillom stigao u kliniku u kojoj je hospitalizirana i njegova snaha Kate, supruga prijestolonasljednika Williama.

Ona je prošli tjedan podvrgnuta operaciji abdomena. Nedugo nakon završetka Charlesove operacije, kraljica je u petak poslijepodne ljudima u klinici rekla da je njezin suprug "dobro", prenose britanski mediji.

Nije objavljeno kada će kralj izaći iz bolnice. Palača je prošli tjedan izvijestila o tomu da će kralj Charles biti podvrgnut rutinskoj operaciji prostate. 

Da bi se odmorio kralj je prošli tjedan otkazao nekoliko javnih angažmana, a nakon operacije će morati neko vrijeme provesti u kraćem oporavku, čije trajanje Palača nije navela.

Princeza Kate (42) hospitalizirana je pak 16. siječnja u istoj londonskoj klinici. Ne zna se od čega boluje. Objavljeno je samo da se ne radi o malignoj bolesti te da će biti podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena. Naknadno je rečeno da je zahvat bio "uspješan". 

Dan nakon operativnog zahvata, 17. siječnja službeni izvori prinčevskog para izvijestili su da će Kate u bolnici nakon operacije morati ostati na oporavku između deset i četrnaest dana. Svojim javnim aktivnostima vjerojatno se neće vratiti prije kraja ožujka. Princ William je otkazao mnoge javne angažmane dok se ona ne oporavi od operacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije