LIJEPA DONATELLA

Čak dvije Hrvatice se bore za titulu Miss Francuske: Prvu smo predstavili, upoznajte i drugu

10.12.2021.
u 15:35

Za titulu Miss Francuske bore se čak dvije Hrvatice. Osim Valerije Pavelin o kojoj smo pisali prije nekoliko dana, na izboru se natječe i Donatella Meden. 

Donatella s obitelji živi u Lilleu, gradu na sjeveru Francuske, te predstavlja regiju Nord-Pas-de-Calais. 21-godišnja studentica mode na ISG - Institut Luxury Management rođena je u Lilleu, ali su joj roditelji, majka Sanja i otac Hrvoje, porijeklom iz Rijeke. Donatellina starija sestra Luane rođena je u Rijeci, a obje djevojke odmalena s ponosom ističu svoje porijeklo.

Donatella obavezno nekoliko puta godišnje posjećuje Kvarner, rodni kraj svojih roditelja, a govori i hrvatski jezik.

"Pripreme su zahtjevne i fizički naporne, a traju već mjesec dana. Uživam u svakom trenutku i radujem se velikom finalu", kaže Donatella.

Izbor za Miss Francuske održat će se u subotu, 11. prosinca, u Caenu, glavnom središtu Normandije, regije na zapadnoj obali Francuske. Hoće li titulu najljepše žene u toj zemlji ponijeti neka od ove dvije Hrvatice tek će se vidjeti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije