Spreman za novu ljubav:

Brada već tješi seksi kolegica Sienna

ad
12.04.2017.
u 17:31

Glumac Brad Pitt (53) nije dugo tugovao nakon mučnog razvoda s Angelinom Jolie (41). Šuška se kako sad ljubi glumicu Siennu Miller (35), prenosi 24sata.hr

- Par je cijelo vrijeme koketirao i nježno se dodirivao na privatnoj večeri nakon promocije filma - kaže izvor blizak glumcima. Pitt je izvršni producent filma 'Izgubljeni grad Z', u kojem Sienna ima glavnu žensku ulogu. Na promociji akcijske drame u Los Angelesu, Pitt i Miller su bili nerazdvojni.

 

BY THE SEA World Premiere Gala Screening | Autor: BT1/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.foto: BT1/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

 

- Odvojili su se od ostatka ekipe. Cijeli noć su uživali u razgovoru - kažu njihovi prijatelji. Još se prije dvije godine, na početku snimanja filma, šuškalo kako ih veže više od prijateljstva. Brad je tad bio u braku, a Sienna je sve negirala. 

Glumica je najturbulentniju vezu imala s kolegom Judeom Lawom (44). Zaljubili su se 2003. na snimanju filma 'Alfie', a prekinuli 2011. Nije mu oprostila što je spavao s dadiljom svoje djece. S glumcem Tomom Sturridgeom (31) bila je u vezi četiri godine i imaju kćer Marlowe (4). Brad se s Jolie spori oko skrbi za njihovo šestero djece.

 

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.itfoto: Pixsell/pierpaolomariani.it
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?