Brad Pitt prodao luksuzno imanje u Los Anglesu na kojem je živio s Angelinom Jolie

Angelina Jolie i Brad Pitt
Reuters
01.04.2023.
u 18:24

Oskarovac Brad Pitt (59)  prodao je svoje imanje u gradskoj četvrti Los Feliz u Los Angelesu za 39 milijuna dolara (36 milijuna eura). Imanje u kvartu Los Feliz prostire se na gotovo četiri tisuće četvornih metara, a na njemu je osim kuće još i skate-park, bazen, teniski paviljon i još mnogo toga.

Pitt je kuću kupio 1994. godine od Cassandre Peterson i platio ju je 1.7 milijuna dolara. Pitt je puno i uložio u kuću, proširio je okućnicu kupivši još okolnih zemljišta i popunio je prostor raznim terenima za aktivnost.

Prostrani dom je mjesto gdje su on i bivša supruga Angelina Jolie (47) odgajali svojih šestero djece - Maddoxa (21), Paxa (19), Zaharu (18), Shiloh (16) i 14-godišnje blizance Knoxa i Vivienne - prije nego što su se razdvojili 2016. godine.

Slavni glumac koji je nekretninu stavio na tržište u siječnju za 45 milijuna dolara sada ju je odlučio prodati jer se navodno želi preseliti zbog svoje nove romanse s instruktoricom fitnessa, Ines de Ramon (30).

Par je dočekao Novu godinu u Cabo San Lucasu i uživao u kvalitetnom vremenu zajedno na meksičkoj vrućoj točki. Izvor je za People otkrio kako njih dvoje izlaze i zabavljaju se.

- Imaju dobre stvari. Nema stresa. Brad uživa, trenutačno ne viđa ni s kim drugim i jako je sretan, rekao je izvor.

Šuškanja o njihovoj vezi krenula su nakon što ju je Brad Pitt poveo na koncert Bona Voxa u Los Angelesu gdje ju je predstavio i svojim prijateljima - Cindy Crawford i Randeu Gerberu te Seanu Pennu. Ines se nedavno razvela od zvijezde "Vampirskih dnevnika" Paula Wesleyja.

Poznato je da je iz New Jerseyja i da je diplomirala poslovnu administraciju na Sveučilištu u Ženevi 2013. godine. Podsjetimo, mediji su Brada Pitta nakon razvoda od Angeline Jolie spajali s nekoliko poznatih djevojaka. Tako se prošlog ljeta pisalo kako je njegova nova izabranica jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki Emily Ratajkowski (31), koja se razvela od od filmskog producenta Sebastiana Beara-McClarda, s kojim ima i dijete i za kojeg je  saznala da joj je bio nevjeran tijekom cijele veze i braka u kojem su dobili sina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije