VELIKA TRAGEDIJA

Bivši bubnjar Bijelog dugmeta bio je s kćeri nekoliko sati prije nego se ubila

Facebook
26.07.2018.
u 15:04

Supruga Milića Vukašinovića kaže kako je on potpuno shrvan i vjeruju kako je Maja novac koji su joj ostavili za hranu sigurno iskoristila za drogu.

Policijska istraga pokazala je da je uzrok smrti Maje Avdibegović predoziranje narkoticima ili lijekovima. 

Kći bivšeg bubnjara Bijelog dugmeta Milića Vukašinovića pronađena je mrtva u svom stanu u Sarajevu u nedjelju oko ponoći. Milićeva supruga Suzana kaže kako su ona i suprug Maju posjetili samo nekoliko sati prije nego si je oduzela život. 

- Bili smo s njom čitav dan i oko 23 sata smo se vratili u Beograd, a ona se u ponoć ubila - shrvana i u suzama je ispričala Suzana za Novosti.

- Maja je jučer bila skroz normalna, bili smo cijeli dan s njom. Ostavili smo joj jučer novac, trebala je taj novac iskoristiti za kupnju namirnica, a ona je sigurno tim novcem kupila heroin, barem tako mislimo - ispričala je Suzana. 

Rekla je kako se čula i s Majinom mamom Verom i dodala je da je njen suprug izvan sebe i zamolila je sve za razumijevanje u ovoj teškoj situaciji.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije