UZVRAĆA UDARAC

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića: 'Zagorčavao mi je život, objavit ću knjigu sa svim pikanterijama'

03.06.2023.
u 11:11

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića kazala je da joj je bila želja napisati knjigu o zdravlju i održavanju mladosti, ali da će ipak morati napisati informativnu knjigu o zbivanjima sa suda kada sve završi

Mirjana Antonović i pjevač Miroslav Ilić već godinama vode sudsku bitku u kojoj Mirjana želi dokazati kako je pjevač otac njezinog sina Devina koji je začet tijekom njihove romanse prije gotovo 40 godina. Sud je prošle godine presudio kako je Ilić Devinov otac, a u travnju je pjevač uzvratio tužbom kojom to želi osporiti. Taj potez razbjesnio je Mirjanu koja je najavila da će objaviti knjigu u kojoj će iznijeti pikanterije sa suđenja koje traje već osam godina.

- Želja mi je bila napisati knjigu o zdravlju i održavanju mladosti, ali ću ipak morati napisati informativnu knjigu o ovim zbivanjima sa suda kada sve završi. Jer to što se meni događa ne može se izmisliti. Kada se suđenje završi, izdat ću knjigu. Tu ću otkriti sve pikanterije koje su mi se događale tijekom sudskog procesa, što je Miroslav radio Devinu i meni, kako nam je takoreći zagorčavao život. Što da kažem osim da nije tragično, bilo bi komično -  rekla je Antonović za Informer. 

Inače, Mirjana je javnosti poznata i zbog toga što je upravo njoj Krunoslav Kićo Slabinac posvetio pjesmu "Zbog jedne divne crne žene". Cijeli slučaj traje oko 14 godina kada je Antonović počela s prvim optužbama na sudu i kada je tražila od pjevača da i zakonski prizna njihova sina.

- Miroslav me prvo tužio za proganjanje, pa onda za odavanje informacija sa suda. I jedno i drugo se završilo u moju korist. Platila mi je država sve troškove - izjavila  je Antonović.  Miroslav i Mirjana imali su aferu 1984. godine nakon što su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. U vrijeme kada je započeo romansu s Mirjanom pjevač je bio u braku sa suprugom Gordanom Ilić s kojom je i dalje u braku.

Kada je sud prošle godine presudio kako mu je Miroslav Ilić otac, Devin Antonović je izjavio: Ne osjećam nikakvu razliku nakon završetka suđenja. Siguran sam da ovo nije kraj. Gadi mi se ovaj proces. Miroslavu očito odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa bi odavno završila. Ovo mi je neshvatljivo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije