LOŠE RASPOLOŽENA

Bijesna nagazila gas! Snimljene prve fotografije kraljice (93) nakon skandala

Foto: Profimedia
1/3
10.01.2020.
u 20:49

Kraljica Elizabeta II. snimljena je samo dva dana nakon što su princ Harry i Meghan najavili svoje povlačenje. Iz njezina raspoloženja dalo se naslutiti da nije zadovoljna njihovim potezom.

Svijet ne prestaje brujiti o povlačenju princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle. Dva dana nakon što su najavili svoje povlačenje s dužnosti starijih članova kraljevske obitelji u javnosti su osvanule i prve fotografije kraljice Elizabete II. koja je za šokantnu vijest saznala iz medija.

Da joj se ponašanje Harryja i Meghan nije svidjelo dalo se naslutiti i iz njezin izraza lica dok je automobilom odlazila s kraljevskog imanja. 93-godišnja kraljica nagazila je gas ne krijući pri tome svoje loše raspoloženje. Dobro upućen izvor s kraljevskog dvora kako nije samo kraljica razočarana nego i svi članovi obitelji. Koje će posljedice donijeti odvajanje Meghan i Harryja od obitelji tek će se vidjeti.

Podsjetimo, vojvoda od Sussexa, princ Harry i njegova supruga, vojvotkinja Meghan Markle nikada nisu bili tipični pripadnici kraljevske obitelji, a svojim najnovijim potezom to su još jednom potvrdili. Naime, Meghan i Harry otkrili su kako se povlače s dužnosti u sklopu britanske kraljevske obitelji te da postaju financijski neovisni. O životnoj prekretnici javnost su obavijestili službenim priopćenjem.

- Nakon višemjesečnih razmišljanja i internih rasprava odlučili smo se ove godine za tranziciju u započinjanju nove progresivne uloge u ovoj instituciji. Namjeravamo odstupiti kao 'stariji članovi' Kraljevske obitelji i raditi na tome da postanemo financijski neovisni, a pritom nastavljamo u potpunosti podržavati Njezino Veličanstvo Kraljicu.

Vašim se poticajima, naročito tijekom posljednjih nekoliko godina, osjećamo spremno za nove prilagodbe - poručili su Meghan i Harry. Otkrili su i kako će život sa sinom Archiejem nastaviti na dvije adrese.

- Sada planiramo uravnotežiti svoje vrijeme između Ujedinjenog Kraljevstva i Sjeverne Amerike, nastavljajući poštivati ​​našu dužnost prema kraljici, zajednici i našim zaštitnicima. Ova zemljopisna ravnoteža omogućit će nam da odgojimo svog sina uvažavajući kraljevsku tradiciju u kojoj se rodio, a također će pružiti našoj obitelji prostor da se usredotoči na sljedeće poglavlje, uključujući pokretanje našeg novog dobrotvornog entiteta - poručili su. Najavili su i nove projekte u koje će biti uključeni svi članovi kraljevske obitelji. - Radujemo se što ćemo s vremenom podijeliti sve detalje ovog uzbudljivog sljedećeg koraka jer nastavljamo suradnju s Njenim Veličanstvom Kraljicom, Princom od Walesa, vojvodom od Cambridgea i svim relevantnim stranama. Do tada, prihvatite našu najiskreniju zahvalnost za vašu stalnu podršku - zaključili su Meghan i Harry koji su se javnosti obratili nakon godišnjeg odmora u Kanadi gdje su sa sinom proveli blagdane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije