POVRATAK NA TV

Bešlagić: Znam da će mnogi reći kako to da mi je sad do smijeha i zezancije

11.01.2018.
u 12:27

Glumac je zajedno s Joškom Lokasom osmislio novi kviz u produkciji Hrvatske radiotelevizije koji se počinje snimati na proljeće.

Nakon što se 2016. godine na dodjeli nagrada Večernjakov pečat u Mostaru osvrnuo na odnos političara prema narodu u BiH-a, glumac Enis Bešlagić odjednom je ostao bez glumačkih angažmana.

Prije nekoliko mjeseci je tako najavio kako se zbog nedostatka glumačkih angažmana baca u posao s čokoladom, a sada je stigla odlična vijest kako za Enisa tako i za njegovu vjernu publiku. Zvijezda "Naše male klinike" vraća se  na male ekrane zahvaljujući kvizu kojeg je osmislio s Joškom Lokasom. 

- Prvi put se na našim prostorima snima nešto ovakvo i snimanja bi trebala početi na proljeće. Natjecatelji u studiju će biti publika, znači oni  koji dođu gledati kviz će se i natjecati u kvizu - objasnio je glumac za Avaz.ba. Kviz se snima u produkciji Hrvatske radiotelevizije i plan je da se  prikazuje u cijeloj regiji, a prema riječima glumca namijenjen je za sve uzraste od 7 do 77 godina.

- Cilj nam je da zabavimo ljude, a toga nam nedostaje, jer danas se svi samo bave tko će kome i kako  Sada vladaju podjele na ove, na one. Pratim ljude i vidim da imaju tu konstantnu depresiju, koju bar u nekoj mjeri kvizom želimo izliječiti.  Mnogi će ovaj moj korak prokomentirati i reći kako to da mu je sad do smijeha i zezancije. Sve to govori da smo jednostavno svi uvučeni u tu bolest društva zvanu depresija i tako drugi nama najlakše vladaju - poručuje Enis.

Otkrio je i da će biti u žiriju showa "Zvjezdice" i da će se  i dalje nastaviti baviti poslom vezanim za čokoladu. Od mračnih i tužnih priča kojih ima previše u stvarnosti i na malim ekranima pokušat će pobjeći i rado bi snimao više komedija i pozitivnih priča.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije