svjetski mediji šokirali

Ben Affleck se već 20 godina bori s teškim porokom

Ben Affleck
Pixsell
23.04.2017.
u 21:45

Glumac i redatelj Ben Affleck već dugi niz godina bori se s alkoholizmom, što ga je, između ostalog, stajalo i razvoda braka s dugogodišnjom suprugom Jennifer Garner, kako piše Daily Mail. Ovaj nekoćomiljeni hollywoodski par razišao se u ljeto 2015. godine, a nedavno su se i službeno razveli, prenosi Index.hr

Benov život je, još od ranog djetinjstva, protkan raznim problemima. I njegov otac bio je alkoholičar, a roditelji su mu se razveli kad je imao 12 godina. 
 
"Moj otac je bio, i tako su ga zvali, pravi alkoholičar. Pio je cijeli dan, svaki dan. Srećom, taj problem je riješio i sad je trijezan već nekoliko desetljeća," izjavio je Ben prije devet godina za Daily Mail. 
 
Glumac je ispričao i kako mu je glavna podrška za vrijeme razvoda roditelja bio njegov dugogodišnji prijatelj Mat Damon.
 
Njih dvojica su i gotovo istovremeno postali poznati u Hollywoodu, zahvaljujući velikom uspjehu filma "Dobri Will Hunting", a upravo nakon toga počeli su Benovi problemi s alkoholom. To je bilo 1997. godine, a od tada je glumac počeo piti svakodnevno, bez namjere da prestane.
 
Tek 2011. godine, Ben se prvi put prijavio u kliniku za odvikavanje od alkohola. Naravno, taj pokušaj je završio neslavno. Ben je zatim još nekoliko puta neuspješno odlazio na rehabilitaciju, a njegovi problemi nisu prestali ak ni dok je bio u braku s Jennifer, što je, s vremenom, dovelo i do razvoda. 
 
 
Lijepa glumica, koja s njim ima troje djece, otkrila je da nije htjela podnijeti papira za razvod sve dok Ben ne završi s rehabilitacijom, kako mu ne bi nametnula dodatni stres. Liječenje od alkohola bio je Benov zadnji pokušaj u očuvanju braka, piše časopis People. No to, ipak, nije upalilo, a iako je priznala kako je ponosna na njega, Jennifer je za američki tjednik prokomentirala kako je za sve ipak bilo malo prekasno. 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?