Anita i Dejan Lovren: Slavlje u obitelji

Foto: Story/Filip Hofer, Robert Gašpert
05.07.2017.
u 16:35

Odmor od obaveza u NK Liverpoolu Dejan Lovren sa suprugom Anitom, kćeri Elenom i sinom Josipom provodi u Zagrebu, a posebno je veselo bilo na vjenčanju Anitine sestre Ivane, gdje su slavili s cjielom obitelji

Budući da veći dio godine provodi u Engleskoj gdje igra za Liverpool, Dejana Lovrena i obitelj rijetko imamo priliku vidjeti u Zagrebu. S obzirom na to da je sezona završila i ostalo mu je nešto slobodnog vremena, uspješni nogometaš provodi dane u Hrvatskoj. Osim što uživa u šetnji gradom s mališanima, kćeri Elenom koja će u kolovozu proslaviti peti rođendan i dvogodišnjim sinom Josipom, s kojima smo ga snimili na zagrebačkom Cvjetnom trgu, Dejan boravi u Zagrebu i kako bi prisustvovao obiteljskom slavlju, piše Story.hr. 

Naime, mlađa sestra njegove supruge Anite, Ivana Sekulić, prošle se subote udala za dugogodišnjeg dečka Marija Cindrića. Par je bračne zavjete izmijenio u župi Uzvišenja Svetog Križa u Sigetu, a Dejan i Anita na vjenčanje su došli s djecom. Uz njih su bile i druge dvije Anitine sestre, Veronika i Marija, te ponosni roditelji, mama Luce i tata Ante koj su jako vezani za unuke, stoga su nestrpljivo čekali dolazak.

‘Mislim da je u životu najveći blagoslov imati dobrog učitelja, a ja sam počašćen time što imam divne roditelje koji su me naučili da prije svega moram biti čovjek, jer samo tako nikada neću imati razlog spustiti pogled prema zemlji’, rekao je jednom prilikom Dejan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije