promjena na bolje

Angelina u humanitarnoj misiji pokazala sasvim novi izgled

Foto: BAZ RATNER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
21.06.2017.
u 12:17

Glumica je posjetila International Peace Support centar za izbjeglice u Keniji te je prisustvovala je tribini posvećenoj borbi protiv seksualnog nasilja

Čak i kada radi u ozbiljnim UN misijama i govori o teškim temama, Angelina Jolie (41) skreće pažnju medija na svoj izgled. Ovog puta fokus je bio na njezinoj transformaciji na bolje: Točnije, za promjenu nije odjenula crno, a i lice joj izgleda drugačije..

Jole je posjetila International Peace Support centar za izbjeglice u Keniji te je prisustvovala je tribini posvećenoj borbi protiv seksualnog nasilja.

Iako još uvijek prilično mršava, iznenadila je odabirom garderobe, a mnogi su primijetili njezine natečene obraze, piše 24sata.hr. 

Inače, ovakvu promjenu na licu viđali smo kod Nicole Kidman i Courtney Cox kojem su sklone pretjeranoj upotrebi botoksa pa je vrlo moguće da se i Angie pridružila ovom 'beauty trendu'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije