to je sramota

Ana Ivanović se pohvalila fotografijom na naslovnici magazina, a obožavatelji primjećuju samo jednu stvar

d
06.04.2017.
u 16:35

Bivša tenisačica Ana Ivanović pozirala je za naslovnicu njemačkog izdanja magazina "Harper's Bazaara", a njena fotografija objavljena na naslovnici izazvala je komentare koje zasigurno nije priželjkivala.

- Nikada ne bih pogodila da si to ti na naslovnici. Photoshop ti je sasvim promijenio lice. Šteta, ti si tako lijepa žena i nije bilo potrebno koristiti toliko photoshopa - napisala je jedna obožavateljica na Aninom Instagramu nakon što je bivša tenisačica objavila fotografiju naslovnice magazina. 

- Što su ti to napravili s Photoshopom. Ti si prelijepa bez ikakvog dotjerivanja u Photoshopu - napisala je druga obožavateljica, a u jednom od komentara piše da Harper's Bazaar može biti sramotajer koriste toliko Photoshopa.

Ana se nije obazirala na komentare, a u intervju je između ostalog pričala o tome kako održava top formu.

Rekla je da često vježba sa suprugom Bastianom Schweinsteigerom,ali da se ne pridržava posebnih režima prehrane jer voli uživati u hrani. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije