PRIMJER SVIMA

Ana Gruica Uglešić o dobrom odnosu s bivšim partnerom: Jako smo skladni i civilizirani

Ana Gruica Uglešić
Instagram
22.03.2023.
u 08:09

Glumica kaže kako je u odličnim odnosima s Hrvojem Šalkovićem s kojim ima sina Ivana Marata te se i njezin suprug Boran Uglešić odlično slaže s njezinim bivšim partnerom

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić s glumačkom ekipom predstave "Splićanke" ovog vikenda je gostovala u kazalištu Vidra. Ovaj cabaret režirao je Ivan Leo Lemo i predstavu je dosad pogledalo preko 30,000 gledatelja, a izvedba je oduševila i zagrebačku publiku. Dolazak u Zagreb bila je prilika za susret s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem s kojim glumica ima sina Ivana Marata i s kojim je i nakon prekida ostala u odličnim odnosima, a Hrvoje se dobro slaže i s njezinim suprugom Boranom Uglešićem. 

- Marat je poanta cijelog tog odnosa, i smatram da smo jako, jako skladni i civilizirani i Boran je tu uključen naravno kao partner jer je užasno važno da svi funkcioniraju, da svi jednako razmišljaju, i da je svima jednako stalo da dijete zadovoljno, ispunjeno i ne oštećeno s našim postupcima - ispričala je glumica u razgovoru za IN Magazin. Rekla je i kako se Marat odlično snašao u školi i kako mu se sviđa kazalište te putovanja na koja često ide s tatom Hrvojem.

- Sad je shvatio koncept kazališta, sad hoće sa mnom i ići gledati, predstave, ali ne mislim da će to bit njegov životni put, on je više ovako neki matematičar, ono apstraktno neko razmišljanje. Putovanja definitivno obožava, s tatom obožava provoditi vrijeme, Imamo predivnog tatu koji sve svoje slobodno vrijeme provodi s Maratom, i putuju, druže se, i što su stariji imaju neke zajedničke rituale, teme, sportove - rekla je Ana. Pisac i poduzetnik Hrvoje Šalković prošle godine je potvrdio Anine izjave o njihovom dobrom odnosu.

- Funkcionira sve super, toliko dobro da je meni čak to neugodno i pričati. Meni je to sve normalno, mi ručamo svi skupa, mi se čujemo, mi se družimo. Super joj je muž novi, odigram tenis s njim - rekao je Hrvoje prošle godine. Podsjetimo, Ana i Hrvoje prekinuli su prije šest godina, a par je u nekoliko navrata govorio o tome kako su uspjeli ostati prijatelji. -  Razlaz nikada nije lak ni za roditelje ni za djecu, kako u emotivnom tako i u organizacijskom smislu. Ali zar nije bolje da djeca vide nasmijane roditelje odvojeno, nego tmurna i nesretna lica zajedno? - izjavila je jednom prilikom Gruica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije