SVAKA ČAST

Ana Gruica ponosno pokazala isklesane trbušnjake i nevjerojatnu liniju, suprug se javio u komentarima

Ana Gruica Uglešić
instagram
14.07.2023.
u 20:47

Glumica koja ima i diplomu s Kineziološkog fakulteta na svom izgledu marljivo radi tijekom cijele godine, a rezultati su itekako vidljivi

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić (40) ponovno mami uzdahe svojim fotografijama u kupaćim kostimima. Glumica je pozirala prvo na terasi i fotografirala svoj odraz u staklu, a na drugoj fotografiji pokazala je svoje isklesane trbušnjake u kupaćem kostimu sa životinjskim uzorkom. 

- Duga ekspozicija - napisala je pored fotografija, a suprug i ugledni psihijatar Boran Uglešić odmah se javio u komentarima i napisao "A kako to tek uživo izgleda….". A pored komentara ostavio je i emotikon srca.  

 

 

 

Bračni par Uglešić nedavno je prisustvovao i događanju "Waves of Summer" u splitskom hotelu Le Méridien Lav. Stigli su modno usklađeni, a uzdahe okupljenih plijenila je Ana koja je na sebi imala bijele hlače i bijeli prsluk ispod kojeg je nosila bijeli grudnjak. Kreacija je također istaknula njezine isklesane trbušnjake. 

Glumica koja ima i diplomu s Kineziološkog fakulteta na svom izgledu marljivo radi tijekom cijele godine, a rezultati su itekako vidljivi. Ana svojim izgledom plijeni pozornost gdje god da se pojavi. Skladan par će u kolovozu proslaviti petu godišnjicu braka, a zaljubljeni su kao prvog dana. Dugo godina bili su poznanici, a ljubav im se dogodila naknadno.

– Ja sam možda karakterno onako malo povučeniji, možda malo zatvoreniji. Ali nekako smo se stvarno nadopunili. Ona ima sve što ja nemam, ja imam sve što ona nema – rekao je nedavno Boran za IN magazin. Ana je ponosna što se njezin 7-godišnji sin Marat Ivan, kojeg ima iz bivše veze s putopiscem Hrvojem Šalkovićem i Boranova 20-godišnja kći Antonia odlično slažu. Ovaj bračni par potvrdio je kako i sa Šalkovićem imaju dobar odnos pa tako Maratove rođendane i ostale prigode slave svi zajedno.

– Nisam izašla s tom pričom da bih se hvalila kako smo u dobrim odnosima nego kako bih pokazala svim ljudima da je moguće biti normalan, civiliziran, čak i u slučaju kad roditelji nisu zajedno. Najvažnije je da je dijete nasmijano i da je dječja sreća na prvom mjestu i kad to ljudi shvate i ne stavljaju sebe na prvo mjesto nego dobrobit djeteta, onda nećemo gledati kojekakve sapunice, objasnila je Ana. – I koliko god to izgledalo komplicirano, jako je jednostavno, samo treba otvoriti dušu, malo maknuti ove blokade u mozgu, maknuti primitivizam i staviti u fokus dijete, njegovu sreću i veselje. Onda je sve jednostavno – zaključio je Boran. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije