NA KONCERTU

Alen Islamović se oglasio o tučnjavi s Tifom, evo što kaže

08.02.2018.
u 13:30

Islamović je rekao i kako njegova obitelj dobro podnosi sve laži, prevare, izmišljene intervjue i tračeve jer su navikli na to sve.

Na novogodišnjem koncertu Bijelog dugmeta došlo je do tučnjave Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife, a tučnjava se odigrala i pred kamerama. 

O cijelom slučaju, doduše poprilično u šiframa, oglasio se i Islamović u magazinu Azra. Nakon same tučnjave negirao je kako je došlo do incidenta, a sada cijeli slučaj komentira ovako:

- Mi smo ovdje zrno pijeska koje također iznjedri popularne osobe i ljude koje sam gore nabrojao. Prevrnite koju stranicu našeg rock’n’rolla i  vidjet ćete da i tu ima svašta. Pazite, nemojte se dvoumiti, sve je istina gdje god da zagrebete. Sve biografije javnih osoba s ovih prostora još nisu izašle na vidjelo, a mislim da će ih ova generacija uskoro početi pisati… A ima tu svašta. O skandalima i sukobima mene s nekim, ja ne  mislim ništa, niti me zanima. I dalje sa svojom obitelji i prijateljima uživam u ljepotama života, radim ono što najviše volim, trošim svoju energiju i novac na lijepe stvari, i da budem najiskreniji baš uživam u tome.

Islamović je rekao i kako njegova obitelj dobro podnosi sve laži, prevare, izmišljene intervjue i tračeve jer su navikli na to sve.

- Moja obitelj je moje bogatstvo, nešto najvrjednije što sam mogao sačuvati u ovih 38 godina od kada se „ganjam“ s rock’n’rollom. To je moj povoljni vjetar u leđa koji me uvijek usmjerava u pothvatima, pustolovinama i pravcima. Svi moji stanovi i sve kuće koje imam nisu vrijedne tog bogatstva. Kad bi mi porodica rekla da ne radim više ovo, poslušao bih ih i radio nešto drugo. Zajedno ćemo donijeti odluku kad odlazim iz svijeta rock’n’rolla - poručio je Islamović. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije