PROMIJENILA SE?

Adriana Lima prošetala crvenim tepihom u Cannesu i zabrinula obožavatelje izgledom lica

Adriana Lima
DPA/PIXSELL
19.05.2023.
u 21:15

Bivša anđelica odjenula je elegantnu crno-žutu haljinu, ali ono što je izazvalo najveću pozornost jest njezino lice

Manekenka Adriana Lima (41), bivša Victoria's Secret anđelica, pojavila se među brojnima na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu, no obožavatelje je iznenadio njezin izgled.

Naime, na crvenom tepihu pojavila se sa sadašnjim partnerom Andreom Lemmersom (41), a pozirajući zajedno u jednom trenu su se i poljubili. Bivša anđelica odjenula je elegantnu crno-žutu haljinu, ali ono što je izazvalo najveću pozornost jest njezino lice za koje sada mnogi misle da ga je izmijenila estetskim operacijama.

 

Foto: Profimedia

Foto: profimedia

 

Podsjetimo, Lima je rodila treće dijete u rujnu 2022. godine, sina Cyana koji joj je stigao nakon dvije kćeri. Iz propalog braka sa srpskim košarkašem Markom Jarićem (44) manekenka ima kćeri Valentinu (12) i Siennu (9).

Lima i Lemmers su vezu potvrdili 2021. godine kada su prošetali crvenim tepihom filmskog festivala u Veneciji. O njezinom dečku ne zna se puno, ali su se privukli zanimanje nakon što su pred kamerama izmijenili poljupce. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije