Nezakonit rad

Sedomorica državljana BiH protjerana iz Hrvatske

policija,trnsko,portal (1)
Davor Višnjić/PIXSELL
27.02.2013.
u 13:42

Utvrđeno je da su 31-godišnjak i dvojica 28-godišnjaka od 12. do 14. veljače 2013. godine krčili šumu na području Dvigrada, dok su 35-godišnjak i 30-godišnjak u istom razdoblju obavljali poslove čišćenja terena kod Žminja.

Rovinjska je policija za sedmero državljana Bosne i Hercegovine utvrdila da su nezakonito radili, a dvojica od njih i nezakonito boravili u Hrvatskoj te je protiv svih podnesen optužni prijedlog zbog nezakonitog rada, a protiv dvojice i zbog nezakonitog boravka.

Policajci su petoricu državljana BiH zatekli u ponedjeljak ujutro oko 7 sati u Kanfanaru i zbog sumnje da rade bez potrebnih odobrenja nad njima započeli kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je da su 31-godišnjak i dvojica 28-godišnjaka od 12. do 14. veljače 2013. godine krčili šumu na području Dvigrada, dok su 35-godišnjak i 30-godišnjak u istom razdoblju obavljali poslove čišćenja terena kod Žminja. Usto, ustanovljeno je da su poslove kod Dvigrada, uz već spomenutu trojicu, obavljala još dvojica muškaraca: 41-godišnjak i 20-godišnjak.

Muškarcima su u utorak presudom Prekršajnog suda u Rovinju izrečene zaštitne mjere protjerivanja te su svi od policije dobili rješenja o napuštanju Hrvatske.

>>Petorka iz BiH uhvaćena u nezakonitom radu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?