PODGORICA

Savić: Moji Englezi i ne znaju gdje je Crna Gora

'England manager Fabio Capello arrives for a team training session in London Colney, north of London October 4, 2011. England are due to play Montenegro in a Euro 2012 qualifier in Montenegro on Octob
'EDDIE KEOGH'
07.10.2011.
u 10:15

U Podgoricu dolazi 1500 engleskih navijača, a Fabiju Capellu bod treba za prvi plasman na Europsko prvenstvo.

Nogometaš Manchester Cityja, crnogorski reprezentativac Stefan Savić (20), kazao je kako su ga suigrači u klubu pitali gdje se nalazi Crna Gora. Danas će u sastavu Engleza biti četiri igrača Cityja, Joe Hart, Micah Richards, Gareth Barry i James Milner.

- Često me pitaju kamo to idemo i kažu da nikada nisu čuli za Crnu Goru. Ona nije velika, ali u njoj se svi ponose nogometnom reprezentacijom. Bit će sjajno ozračje na stadionu u Podgorici, očekujem veliku buku – rekao je Savić, otkriće bivšega izbornika Zlatka Kranjčara, koji je protiv Engleza prošle godine na Wembleyu odigrao senzacionalnih 0:0.

Cicu je na klupi Crnogoraca nedavno naslijedio Branko Brnović, koji će debitirati baš protiv Fabija Capella.

U Podgorici se očekuje 1500 engleskih navijača, a Capellovoj reprezentaciji dovoljan je i bod za izravan odlazak na EP (na prošlome nisu sudjelovali). Crnogorce, pak, sljedeći tjedan najvjerojatnije očekuje odlučujuća utakmica za drugo mjesto, sa Švicarskom u Baselu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije